4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: O campanie inedită, într-un cabinet medical din Bistriţa. „Alegeţi sănătatea din interior!”

Trei studente la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca au un proiect inedit în cadrul cursului de comunicare publică. Cifor Andreea, Bulgarov Iulia și Cămăruț Adela au demarat o campanie prin care doresc să încurajeze consumul variat de fructe și legume în rândul bistrițenilor. 

Pentru a-i informa cât mai corect pe participanți în legătură cu subiectul abordat, cele trei studente au realizat niște broșuri în colaborare cu un medic nutriționist din Cluj- Napoca. Ele conțin informații  legate de beneficiile aduse de consumul variat de fructe și legume, dar și o rețetă prin care să pună în practică cele citite. 

Doamna doctor Ruști Anca a fost un partener de nădejde în desfășurarea acestei campanii, astfel că pacienții dânsei au primit fiecare câte o broșură cât  timp au așteptat eliberarea rețetei. De asemenea, aceștia au putut împărtăși câteva impresii cu asistentele medicale. 

Cele 100 de broșuri s-au epuizat rapid, semn că bistrițenii sunt interesați de sănătatea lor și profită din plin de astfel de ocazii care vin în sprijinul adoptării unui stil de viață echilibrat.

Noi îi îndemnăm să aleagă sănătatea din interior. Adică să consume o diversitate de fructe și legume pentru a se asigura că organismul lor își ia aportul necesar de apă, fibre, antioxidanti, vitamine și minerale în cel mai plăcut mod!” Acesta este mesajul transmis de cele trei studente, prin implementarea acestui proiect. 

Așadar, dragi bistrițeni, „Alegeți sănătatea din interior!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!