-11.3 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Rostul de dimineaţă: Primarul Ovidiu Creţu, din nou vedetă pe pagina „Ai parcat ca un bou”

Ghinion de neşansă… Primarul Ovidiu Creţu a ajuns din nou vedetă pe pagina „Ai parcat ca un bou”. De această dată – mai departe de zona centrală a oraşului, pe strada Împăratul Traian.

Dacă pe la începutul anului, maşina primarului Ovidiu Creţu era surprinsă într-o postură „necorespunzătoare”, la doi paşi de Primărie, spre finalul anului – maşina pare să fie la fel de neascultătoare. Îl pune din nou în situaţii neplăcute pe primarul Ovidiu Creţu. Şi o comite din nou…

Maşina sa a fost surprinsă în flagrant. Parcată pe locurile destinate celor cu handicap. Undeva pe Împăratul Traian.

S-a întâmplat acum câteva zile, când ochiul (şi mobilul) vigilent al unui cetăţean a fotografiat maşina primarului Ovidiu Creţu, într-o ipostază necorespunzătoare.

Cetăţenii au sărit să-i ia apărarea, comentând pe lângă subiect, după pricepere şi puteri… „Pe locurile de handicap şi pe cele de taxi…? Păi și cu ce a greșit că a parcat pe handicap?”, a replicat unul dintre comentatori – încercând să sugereze, cu nedisimulată maliţie că…

Dimpotrivă, alţii au replicat că „El poate, doar de aia este primarul Bistriței…!”

Concluzie susţinută şi de un alt comentator care a confirmat: „Primaru’ are voie unde vrea el… Cine l-ar putea amenda…?!?”

Nu i-a trecut nimănui prin minte că primarul era pur şi simplu grăbit cu siguranţă să rezolve niscaiva probleme de-ale bistriţenilor. Aşa că a fost forţat de împrejurări să oprească la un moment dat şi pe strada Împăratul Traian.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...