16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

VIDEO – Parcare nesimțită… la doi pași de cei care ar trebui să îl amendeze. Cum s-a dus primarul Crețu cu mașina până-n bancomat

Dacă ai treabă la bancomat și poți parca pe trotuar și pe trecerea de pietoni, de ce să te complici să cauți un loc de parcare? Așa și-o fi spus și primarul Ovidiu Crețu, care s-a dus cu mașina până-n buza bancomatului. Culmea, parcarea nesimțită se făcea la doi pași de Poliția Locală.

Un filmuleț postat pe Youtube ieri și făcut public de Știridebistrița îl arată pe primarul Ovidiu Crețu în centrul istoric cum își lasă mașina instituției pe avarii, la doi pași de bancomatul unde vrea să ajungă.

Autoturismul este parcat cu trei roți pe trotuar și cu una chiar pe trecerea de pietoni. Se întâmplă chiar pe Gheorghe Șincai, lângă Primăria Bistrița și la doi pași de Poliția Locală, care ar trebui să sancționeze astfel de comportamente. Primarul Ovidiu Crețu iese liniștit din autoturism și se îndreaptă spre bancomatul situat la doar un metru de mașină.

Comportamentul edilului i-a determinat pe cei de la Bistrița Civică să ia atitudine și să îi ceară lui Ovidiu Crețu, într-o scrisoare deschisă, să își ceară scuze bistrițenilor:

„În numele sutelor de bistrițeni amendați de Poliția Locală pentru oprire/staționare/parcare în locuri interzise, în numele principiului statului de drept „nimeni nu este mai presus de lege”, vă solicităm să vă cereți public scuze bistrițenilor pentru insolenta parcare a dumneavoastră pe trecerea de pietoni/trotuar, precum și pentru utilizarea mașinii de serviciu în interes personal”, este mesajul transmis de ONG.

[arve url=”https://youtu.be/NZIwPHf9sFg” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...