16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

VIDEO – Parcare nesimțită… la doi pași de cei care ar trebui să îl amendeze. Cum s-a dus primarul Crețu cu mașina până-n bancomat

Dacă ai treabă la bancomat și poți parca pe trotuar și pe trecerea de pietoni, de ce să te complici să cauți un loc de parcare? Așa și-o fi spus și primarul Ovidiu Crețu, care s-a dus cu mașina până-n buza bancomatului. Culmea, parcarea nesimțită se făcea la doi pași de Poliția Locală.

Un filmuleț postat pe Youtube ieri și făcut public de Știridebistrița îl arată pe primarul Ovidiu Crețu în centrul istoric cum își lasă mașina instituției pe avarii, la doi pași de bancomatul unde vrea să ajungă.

Autoturismul este parcat cu trei roți pe trotuar și cu una chiar pe trecerea de pietoni. Se întâmplă chiar pe Gheorghe Șincai, lângă Primăria Bistrița și la doi pași de Poliția Locală, care ar trebui să sancționeze astfel de comportamente. Primarul Ovidiu Crețu iese liniștit din autoturism și se îndreaptă spre bancomatul situat la doar un metru de mașină.

Comportamentul edilului i-a determinat pe cei de la Bistrița Civică să ia atitudine și să îi ceară lui Ovidiu Crețu, într-o scrisoare deschisă, să își ceară scuze bistrițenilor:

„În numele sutelor de bistrițeni amendați de Poliția Locală pentru oprire/staționare/parcare în locuri interzise, în numele principiului statului de drept „nimeni nu este mai presus de lege”, vă solicităm să vă cereți public scuze bistrițenilor pentru insolenta parcare a dumneavoastră pe trecerea de pietoni/trotuar, precum și pentru utilizarea mașinii de serviciu în interes personal”, este mesajul transmis de ONG.

[arve url=”https://youtu.be/NZIwPHf9sFg” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!