-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Meci ANULAT: Echipa de handbal nu are numărul de jucătoare necesare pentru partida cu SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal a Bistriței se vede nevoită să anuleze meciul de joi. După turneul de la Sfântu Gheorghe, majoritatea jucătoarelor sunt în izolare. Cu toate resursele adunate la un loc, CS Gloria 2018 NU are numărul necesar de jucătoare pentru partida cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Joi ar fi trebuit să aibă loc meciul  cu SCM Râmnicu Vâlcea, în cadrul Turneului III al Ligii Florilor MOL.

Din nefericire, handbalistele bistrițene s-au văzut nevoite să anuleze disputarea meciului. În urma infectării cu COVID 19, după Turneuld e la Sfântu Gheorghe, NU mai au destule jucătoare…disponibile.

Suntem în imposibilitatea de a juca partida cu SCM Râmnicu Vâlcea (joi – ora 10.15), deoarece nu îndeplinim condițiile regulamentare. 20 de persoane (sportive și antrenori) testate pozitiv în urma turneului desfășurat la Sfântu Gheorghe se află încă în izolare și prezintă simptome specifice SARS COV 2.

Clubul a făcut toate eforturile și demersurile pentru completarea lotului și recuperarea medicală a jucătoarelor disponibile, pentru a întruni condițiile minime de a participa la turneu dar suntem în imposibilitatea participării valide la competiție.
Starea de sănătate a tuturor este cea mai importantă în contextul situației epidemiologice actuale!

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați transmis mesaje de încurajare și susținere în această perioadă dificilă și vă asigurăm că vom reveni mai puternici!” transmit reprezentanții Clubului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: