7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Medicina legală și-a dat verdictul în cazul bărbatului ce a decedat la scurt timp după ce a plecat de la Urgențe Beclean

Un bărbat murea la Cociu, marți noaptea, la câteva ore după ce s-a întors din Beclean. Acesta fusese la Spitalul Orășenesc, la Urgențe, după o intoxicare cu erbicid. La două ore după preluarea lui de medicul de gardă, acesta a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, a decedat. Medicii i-au făcut autopsia și au stabilit cauza morții.

Mihai C. ne scria ieri dimineață, cu durere în suflet, despre moartea tatălui său. Acesta decedase la scurt timp după o vizită la Urgențe, în Beclean. Medicii l-au consultat, fiind vorba de o intoxicație cu erbicid, iar după două ore l-au lăsat acasă.

Ce au spus reprezentanții spitalului despre modul în care a fost tratat pacientul la Urgențe, puteți citi AICI.

Atât familia, cât și reprezentanții Spitalului Orășenesc Beclean, așteptau ieri, cu sufletul la gură, verdictul celor de la medicina legală.

Cei de la medicina legală au spus că a murit în urma unui infarct. Avea o infecție pe inimă”, a spus Mihai C., reporterilor.

Contactați pentru a primi o poziție din partea personalului medical, directorul Spitalului Orășenesc a declarat că moartea lui Vasile C. nu a survenit în urma intoxicării cu erbicid sau a netratării corespunzătoare a acestuia, la Urgențe Beclean.

„Cei de la medicina legală ne-au transmis că decesul a survenit în urma unei rupturi de anevrism de aortă ascendentă. Deci nu e un infarct. E altceva. Această afecțiune este una cronică. Nici nu a interferat cu medicația dată. Afecțiunea era acolo de mult tip și putea să se întâmple decesul, oricând. Cu regrete pentru familia îndurerată, le transmitem condoleanțe, însă așa cum au spus și cei de la medicina legală, cauza decesului nu a avut de-a face nimic nici cu intoxicația de erbicid, nici cu tratamentul oferit de noi. Nici nu am fi putut depista asta la analizele simple, generale, care se fac la Urgențe”, a explicat directorul Bogdan Tușa.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...