13 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Medicina legală și-a dat verdictul în cazul bărbatului ce a decedat la scurt timp după ce a plecat de la Urgențe Beclean

Un bărbat murea la Cociu, marți noaptea, la câteva ore după ce s-a întors din Beclean. Acesta fusese la Spitalul Orășenesc, la Urgențe, după o intoxicare cu erbicid. La două ore după preluarea lui de medicul de gardă, acesta a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, a decedat. Medicii i-au făcut autopsia și au stabilit cauza morții.

Mihai C. ne scria ieri dimineață, cu durere în suflet, despre moartea tatălui său. Acesta decedase la scurt timp după o vizită la Urgențe, în Beclean. Medicii l-au consultat, fiind vorba de o intoxicație cu erbicid, iar după două ore l-au lăsat acasă.

Ce au spus reprezentanții spitalului despre modul în care a fost tratat pacientul la Urgențe, puteți citi AICI.

Atât familia, cât și reprezentanții Spitalului Orășenesc Beclean, așteptau ieri, cu sufletul la gură, verdictul celor de la medicina legală.

Cei de la medicina legală au spus că a murit în urma unui infarct. Avea o infecție pe inimă”, a spus Mihai C., reporterilor.

Contactați pentru a primi o poziție din partea personalului medical, directorul Spitalului Orășenesc a declarat că moartea lui Vasile C. nu a survenit în urma intoxicării cu erbicid sau a netratării corespunzătoare a acestuia, la Urgențe Beclean.

„Cei de la medicina legală ne-au transmis că decesul a survenit în urma unei rupturi de anevrism de aortă ascendentă. Deci nu e un infarct. E altceva. Această afecțiune este una cronică. Nici nu a interferat cu medicația dată. Afecțiunea era acolo de mult tip și putea să se întâmple decesul, oricând. Cu regrete pentru familia îndurerată, le transmitem condoleanțe, însă așa cum au spus și cei de la medicina legală, cauza decesului nu a avut de-a face nimic nici cu intoxicația de erbicid, nici cu tratamentul oferit de noi. Nici nu am fi putut depista asta la analizele simple, generale, care se fac la Urgențe”, a explicat directorul Bogdan Tușa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?