13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Medicina legală și-a dat verdictul în cazul bărbatului ce a decedat la scurt timp după ce a plecat de la Urgențe Beclean

Un bărbat murea la Cociu, marți noaptea, la câteva ore după ce s-a întors din Beclean. Acesta fusese la Spitalul Orășenesc, la Urgențe, după o intoxicare cu erbicid. La două ore după preluarea lui de medicul de gardă, acesta a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, a decedat. Medicii i-au făcut autopsia și au stabilit cauza morții.

Mihai C. ne scria ieri dimineață, cu durere în suflet, despre moartea tatălui său. Acesta decedase la scurt timp după o vizită la Urgențe, în Beclean. Medicii l-au consultat, fiind vorba de o intoxicație cu erbicid, iar după două ore l-au lăsat acasă.

Ce au spus reprezentanții spitalului despre modul în care a fost tratat pacientul la Urgențe, puteți citi AICI.

Atât familia, cât și reprezentanții Spitalului Orășenesc Beclean, așteptau ieri, cu sufletul la gură, verdictul celor de la medicina legală.

Cei de la medicina legală au spus că a murit în urma unui infarct. Avea o infecție pe inimă”, a spus Mihai C., reporterilor.

Contactați pentru a primi o poziție din partea personalului medical, directorul Spitalului Orășenesc a declarat că moartea lui Vasile C. nu a survenit în urma intoxicării cu erbicid sau a netratării corespunzătoare a acestuia, la Urgențe Beclean.

„Cei de la medicina legală ne-au transmis că decesul a survenit în urma unei rupturi de anevrism de aortă ascendentă. Deci nu e un infarct. E altceva. Această afecțiune este una cronică. Nici nu a interferat cu medicația dată. Afecțiunea era acolo de mult tip și putea să se întâmple decesul, oricând. Cu regrete pentru familia îndurerată, le transmitem condoleanțe, însă așa cum au spus și cei de la medicina legală, cauza decesului nu a avut de-a face nimic nici cu intoxicația de erbicid, nici cu tratamentul oferit de noi. Nici nu am fi putut depista asta la analizele simple, generale, care se fac la Urgențe”, a explicat directorul Bogdan Tușa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.