32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Meditații gratuite online, pentru elevii de gimnaziu și clasele primare. 40 de profesori și 80 de voluntari au creat o platformă pentru elevi

Chiar dacă elevii sunt oficial în vacanță, ei pot beneficia gratuit de ore de Matematică, Limba Română, Geografie și Istorie pentru clasele I – VIII . 40 de profesori și 80 de voluntari au creat o nouă platformă educațională pentru elevi. Află detalii:

Potrivit edupedu.ro, începând de astăzi, noua platformă educațională organizează cursuri pentru elevi. La fiecare curs pot participa live câte 100 de elevi odată.  Cei care nu reușesc să se conecteze la cursuri sau nu prind locuri, vor putea să recupereze lecțiile folosindu-se de înregistrările de pe platformă, până pe 12 septembrie.

Platforma pe care se vor desfășura cursurile se numește NARADIX și a fost lansată pe 12 iulie, ca suport pentru educația remedială, gratuit pentru elevi și profesori. Cursurile se vor desfășura în perioada 26 iulie-30 iulie la orele prânzului și după-amiaza.

„Înscrierea se realizează în pagina principală, unde elevii își aleg cursul la care doresc să participe. Pot sorta cursurile care apar pe platformă alegând o clasă anume, din ciclul primar și cel gimnazial. După selectarea cursului, copiii introduc numele și verifică dacă au selectat webinarul potrivit; apoi trimit mini-formularul”, scrie edupedu.ro.

Proiectul a fost realizat cu ajutorul a 40 de profesori și 80 de voluntari.  Obiectivul proiectului a fost digitalizarea curriculum-ului școlar pentru clasele 0 – 8, la materiile română, matematică, istorie şi geografie, potrivit inițiatorilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...