2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Meditații gratuite online, pentru elevii de gimnaziu și clasele primare. 40 de profesori și 80 de voluntari au creat o platformă pentru elevi

Chiar dacă elevii sunt oficial în vacanță, ei pot beneficia gratuit de ore de Matematică, Limba Română, Geografie și Istorie pentru clasele I – VIII . 40 de profesori și 80 de voluntari au creat o nouă platformă educațională pentru elevi. Află detalii:

Potrivit edupedu.ro, începând de astăzi, noua platformă educațională organizează cursuri pentru elevi. La fiecare curs pot participa live câte 100 de elevi odată.  Cei care nu reușesc să se conecteze la cursuri sau nu prind locuri, vor putea să recupereze lecțiile folosindu-se de înregistrările de pe platformă, până pe 12 septembrie.

Platforma pe care se vor desfășura cursurile se numește NARADIX și a fost lansată pe 12 iulie, ca suport pentru educația remedială, gratuit pentru elevi și profesori. Cursurile se vor desfășura în perioada 26 iulie-30 iulie la orele prânzului și după-amiaza.

„Înscrierea se realizează în pagina principală, unde elevii își aleg cursul la care doresc să participe. Pot sorta cursurile care apar pe platformă alegând o clasă anume, din ciclul primar și cel gimnazial. După selectarea cursului, copiii introduc numele și verifică dacă au selectat webinarul potrivit; apoi trimit mini-formularul”, scrie edupedu.ro.

Proiectul a fost realizat cu ajutorul a 40 de profesori și 80 de voluntari.  Obiectivul proiectului a fost digitalizarea curriculum-ului școlar pentru clasele 0 – 8, la materiile română, matematică, istorie şi geografie, potrivit inițiatorilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.