-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Handbal în memoria lui Ioan Coroban. 15 ani fără fostul președinte al arbitrilor de handbal bistrițeni

„Memorialul Ioan Coroban” se organizează în 2022 pentru cea de-a 12-a oară. Evenimentul dedicat în memoria fostului președinte al Colegiului Județean de Arbitri Bistrița-Năsăud.

Memorialul se organizează pe data de 11 decembrie la Sala Polivalentă din Bistrița, pe Strada Vasile Conta din municipiu. La competiție vor participa patru echipe de handbal mixt, formate din foști sportivi profesioniști și amatori.

Echipele reprezintă trei localități ale județului, Bistrița, Rodna și Năsăud.

Cei care pregătesc spectacolul handbalistic dedicat celui mai titrat arbitru din handbal al județului Bistrița-Năsăud sunt Asociația Județeană de Handbal Bistrița-Năsăud, Comisia Județeană de Arbitri Bistrița-Năsăud și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Bistrița-Năsăud.

Ioan Coroban s-a născut pe 25 octombrie 1967. A făcut handbal la CSS Bistrița, iar după juniorat a ales calea arbitrajului. În scurt timp, a atras atenția și a arbitrat atât meciuri de juniori cât și de seniori, în prima ligă. A însumat de-a lungul carierei aproape 500 de meciuri arbitrate.

Din dorința de a practica în continuare handbal alături de prieteni, a înființat o echipă de old-boys numită Handsport. După un an de la înființarea sa, pe 19 decembrie 2007, Ioan Coroban a părăsit această lume. De atunci, colegii și prietenii săi organizează „Memorialul Ioan Coroban” aproape în fiecare an.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: