-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

S-au pus în vânzare bilete și abonamentele pentru meciurile de handbal ale Gloriei Bistrița. Următorul, cu CSM București

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pune în continuare la vânzare abonamente pentru partidele echipei de handbal feminin care activează în Liga Florilor MOL. De asemenea, se pot cumpăra bilete pentru meciul cu CSM București din 13 decembrie.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casa de bilete de la sediul clubului.

În format fizic, acestea se pot cumpăra de la sediul clubului din strada General Grigore Bălan nr. 11, parter – începând de pe 6 decembrie, între orele 9.00-15.00.

Următorul meci al echipei de handbal are loc la Sala Polivalentă din Unirea și începe la ora 17:30. Confruntarea cu CSM București, una foarte importantă, contează pentru etapa a noua din cadrul Ligii Florilor MOL. Meciul, unul dificil pentru echipa bistrițeană, va stabili care echipă rămâne pe locul al doilea și ia un avans de 3 puncte sau un punct, timp de o etapă sau mai multe.

Meciul din 13 decembrie de la Bistrița va fi arbitrat de cuplul Ifrim/Ilisei, ambii din județul Neamț.

În acest moment, Gloria și CSM București, echipă care joacă în Champions League, sunt la egalitate de puncte și ocupă locul al doilea (conform punctelor acumulate – 22).

Abonamente și bilete se pot cumpăra de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/cs-gloria-2018-bistrita-nasaud-bistrita-complexul-sportiv-polivalent-unirea-593357/event.html

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: