-1.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

MESAJ pentru șoferul unui Ford cu numere de BN, care a uitat să-și plătească benzina, în Oradea!

S-a întâmplat chiar luni, 30 iulie, în Oradea, într-un peco Mol situat pe Calea Clujului, unde pentru șoferul unui Ford cu numere de BN care a uitat să-și plătească benzina: „Am putea să reclamăm totul la poliție, însă chiar nu ne dorim să-i facem rău omului… Ni se întâmplă destul de des, dar dacă nu dăm de șofer, trebuie să plătim din propriul buzunar…”, au explicat reprezentanții benzinăriei care speră să recupereze banii.

 

Reprezentanții unei benzinării din Oradea au luat legătura cu redacția Bistrițeanul.ro, povestind că luni seara, la ora 18:37, autoturismul cu numere de înmatriculare BN 79 ELE și-a alimentat mașina cu carburant în valoare de 200 de lei: „Noi credem că a uitat să plătească… A alimentat și a plecat fără să achite. Încercăm să ne recuperăm banii, căci altfel va trebui să-i plătim din buzunarul propriu… Chiar nu ne dorim să-i facem rău omului, ni se întâmplă destul de des și în general oamenii mai uită…”, a povestit pentru Bistrițeanul.ro unul dintre angajații benzinăriei. Acesta a mai spus că se poate face și reclamație la poliție, însă în acest caz șoferul ar avea de plătit și amenda de 1.000 de lei din partea polițiștilor, pe lângă suma datorată benzinăriei.

Așa că încercăm mai întâi să recuperăm noi, dacă putem, banii care lipsesc, pentru că altfel – trebuie să-i achităm din propriul buzunar… Pățim asta de 2-3 ori pe lună. În cele mai multe cazuri, oamenii își amintesc mai târziu și revin cu banii. Dacă îi vedem noi chiar în momentul în care pleacă fără să plătească, alergăm după ei cu mașina…”, a mai spus angajatul benzinăriei.

Cei care îl cunosc pe șoferul mașinii sau pot da o mână de ajutor în acest caz – sunt rugați așadar să scrie pe adresa redacției ([email protected]), pentru a primi un număr de telefon care să regleze întreaga problemă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...