32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

MESAJ VIDEO de la Tibi Ușeriu: Întâlnire de gradul III, pentru maratonistul bistrițean

S-a mai încălzit un pic, sunt -19 grade, nu e tocmai vreme de plajă…!”, ne transmite, plin de umor, Tibi Ușeriu. Maratonistul bistrițean se află de aproape 6 zile la Yukon Arctic Ultra, unde aleargă pentru Via Transilvanica. 

Sunt în a cincea zi. Planurile un pic mi s-au cam dat peste cap din cauza zăpezilor. E cam multă zăpadă. Traseul este foarte dificil… Dar să ajungem la final, asta cred că e foarte important. Anul trecut pe vremea asta eram în spital… Astăzi sunt la kilometrul 380 și ceva… Mă apropiu de punctul 8… M-am săturat de dormitul prin pădurile astea… Cât sunt ele de frumoase, nu le mai suport…!

Sunt cuvintele lui Tibi Ușeriu care a reușit, după mai bine de 5 zile, să înregistreze un mesaj video pe care să-l transmită acasă.

În ciuda condițiilor infernale și a frigului cumplit, Tibi Ușeriu și-a păstrat buna dispoziție, povestind, amuzat, și o întâlnire cu renul canadian: „Singurele animale care te atacă aici sunt renii. Mai umblă lupi, râși am văzut vreo doi…”, povestește Tibi Ușeriu. 

Ar fi important pentru Tibi și noi, și ne-am bucura extrem de mult, dacă ați dori să contribuiți la proiectul Via Transilvanica, adică aici https://www.viatransilvanica.com/contribuie/ …Dar dacă această idee și cauză nu vi se potrivește, atunci vă rugăm să faceți azi și mâine o donație pentru orice altă cauză care este aproape de sufletul dumneavoastră. Acest lucru, cu siguranță îl va ajuta pe Tibi în cursa lui!”, au transmis voluntarii Tășuleasa Social

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FViaTransilvanica%2Fvideos%2F3022938787739080%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...