11.2 C
Bistrița
miercuri, iulie 2, 2025

Michaela’s Braserie: „Ne adaptăm acestei situații fără precedent. Nu cumpărați decât strictul necesar. Vom fi acolo în fiecare zi”

„Dragii noștri, trăim vremuri pe care nu ne-am fi gândit vreodată că le vom trăi. Am văzut doar în filme și credeam că în realitate nu se poate întâmpla așa ceva. Am minți dacă am spune că noi nu ne temem de acest virus și de ceea ce va urma. Ne temem pentru noi și ai noștri, ne temem pentru voi și pentru acest loc unde am investit și am pus tot sufletul nostru…”

Cuvintele de mai sus aparțin Mihaelei Părău-Duhan, cea care coordonează activitatea la Michaela’s Braserie și care, asemeni multor oameni de afaceri din Bistrița, resimt efectele situației de criză în care ne aflăm.

Ne temem cu toții, dar respirăm adânc, ne informăm corect, facem tot ce trebuie făcut și mergem mai departe. Am primit mai multe telefoane prin care lumea ne întreba dacă am închis definitiv.  NU, nu am închis decât pentru o zi”, a admis Mihaela Părău-Duhan.

Managerul îndrăgitei braserii a explicat clienților săi că în magazin s-a făcut curățenie, igienizare și dezinfectare: „Ne-am vorbit, ne-am mobilizat și mergem înainte. Facem pâine, vă oferim pâine… Pâinea bună pe care o știți aproape cu toții, deja. Cum am putea închide?

Mihaela Părău-Duhan a transmis și câteva recomandări, spre folosul tuturor:

  • Dezinfectați mâinile la intrare, o să găsiți puse la dispoziție soluții necesare.
  • Folosiți cât mai mult și evident că le punem la dispoziție, paharele și alte recipiente de unică folosință
  • Folosiți pe cât posibil plata cu cardul, evitați plățile în numerar.
  • Nu cumpărați mai mult decât strictul necesar. Vom fi acolo în fiecare zi cu produse proaspete.

Va trebui să ne adaptăm acestei situații fără precedent. Iar dacă vom face tot ce ține de noi să respectăm regulile impuse, suntem convinși că vom trece cu bine împreună, peste toate. Să ne vedem sănătoși…!”, transmite în final Mihaela Părău-Duhan.

Mai multe despre Michaela’s Braserie – mai jos:

Pâine artizanală, făcută cu maia și mult drag, din făină de secară și cu semințe, numai la Michaela’s Braserie

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Amicii Building, Eurocompozite, Iproeb, Carmangerie Timoce: NOI locuri de muncă în Bistrița

Amicii Building angajează Project Manager Junior și Project Manager Senior, iar Grill & Carmangeria Timoce caută două vânzătoare pentru zona Lamă. Eurocompozite recrutează lăcătuș mecanic. NOI locuri de muncă sunt disponibile la IPROEB, Clinica Sanovil, Fan Courier și Restaurant ARENA by Casa EMA.

Mașina ta e pregătită de vacanță? Profită de verificarea auto de sezon oferită de MATEROM AUTOMOTIVE Bistrița

Vara a sosit, iar odată cu vremea caldă vin și planuri de escapade și concedii. Service-ul Autorizat Škoda & Multimarcă - MATEROM AUTOMOTIVE, lansează o ofertă specială la Verificare Auto de vacanță...

TAPAS LEMON s-a mutat pe Pietonal! Are și mai multe specialități din bucătăria spaniolă

Tapas Lemon – locul cu delicii din bucătăria spaniolă deschis de Carolina la Bistrița – s-a mutat în centru, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, ca să fie mai aproape de toți cei care adoră mâncarea spaniolă. Acum au la dispoziție un meniu și mai bogat, evident, tot de inspirație spaniolă!