9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Miercuri, 16 august, în Bistrița se colectează sacul verde pentru deșeurile din sticlă

Miercuri 16 august 2023 se colectează sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în Municipiul Bistrița și în localitățile componente, ne reamintește ADI Deșeuri BN.

„Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!  Colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Programul de colectare a sacului verde va începe de la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul de colectare începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți. Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

Totodată, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru.

Miercuri 12 IULIE 2023 se va colecta STRICT sacul verde”, transmite ADI Deșeuri.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ se poate consulta la adresa www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.