-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Mini Academia face lucruri mărețe: After-schooling calitativ, începând de acum și la Bistrița!

NU vă lăsați păcăliți de nume! Mini Academia va face lucruri mari. Și nu o spunem noi, o spun cadrele didactice specializate și pasiunea investită pentru cei mici. Au implementat în Bistrița o idee adusă din capitală!

A profesat ca educatoare la o grădiniță din București și s-a hotărât să aducă conceptul de „after-schooling” la ea acasă. Emilia Baciu a pus bazele Mini Academiei, scutind niște părinți de la stres și făcând niște copii fericiți. Întreaga viață a fost înconjurată de cadre didactice, ea la rândul ei devenind unul.

Și unde altundeva putea să-și materializeze pasiunea pentru educație, decât în cadrul unei „academii” pentru cei mici? Mama Emiliei, profesoara Florica Chereja, are o experiență vastă cu copiii, câștigând diferite distincții. Ea este unul din cadrele pentru ciclul primar ce-i va îndruma pe elevi în decursul orelor de după masă. Împreună cu Florina Vlașin, un alt cadru didactic excepțional, cele două învățătoare vor face echipă pentru cei mici. Predarea se face și în limba germană, pentru elevii ce aparțin de această secție. Profesoara Săcărea Hildegard, translator de meserie, va fi și ea la dispoziția celor mici!

Dacă ai un copil în clasele 0 – V, Mini Academia te așteaptă numaidecât! Și nici măcar nu trebuie să te stresezi să-l aduci până acolo, cei de la Academie s-au gândit la toate! Îl iau direct de la școală, iar la încheierea programului îl aduc direct acasă! Au propriul microbuz, așa că tot ce trebuie să facă cel mic e să-și aștepte șoferul! Și după o zi de școală îi așteaptă o masă copioasă la Academie. Iar după ce și-au făcut temele împreună cu profesorii, elevii nu vor scăpa nerăsplătiți! Vor primi gustări sănătoase din categoria fructelor și biscuiților cu lapte. Dacă și-au terminat treaba de elev silitor, copiii se vor bucura de niște timp liber și activități extracuriculare.

ATENȚIE! S-ar putea să nu mai vrea acasă! S-ar putea să se fi împrietenit prea bine unul, cu altul sau să le placă prea mult „la școală”. Să nu spuneți că nu v-am avertizat!

„Locul perfect în care copilul tău își poate pregăti temele sau poate desfășura activități liber-creative sub atenta îndrumare a cadrelor specializate.” – așa sună o scurtă descriere a celor de la Academie. Dacă nu crezi în cuvinte, uite ce super-program au conceput:

 • 12:00 – 14:00 – preluarea copiilor de la școli cu microbuzul Mini Academiei și servirea mesei.
 • 14:00 – 16:00 – realizarea temelor pentru acasă cu sprijinul cadrelor didactice calificate
 • 16:00 – 16:15 – gustare: iaurt/fructe/biscuiți cu lapte
 • 16:15 – 16:30 – timp liber/desene/jocuri recreative
 • 16:30 – 17:45 – activități extracuriculare
 • 17:45 – pregătirea copiilor pentru transportul către casă

Acum, poate vă întrebați ce fel de activități extracuriculare ar putea desfășura copilul la Academie. Ei bine, cei de acolo au pregătit un program special pentru fiecare zi, astfel:

 • Luni – Atelier de Creație/Artcraft
 • Marți – Atelier de Coafură
 • Miercuri – Dans Modern
 • Joi – Muzică/Pian
 • Vineri – Engleză

De costuri nu trebuie să-ți faci griji prea mari, sunt o nimica toată! Prețul lunar este de 950 cu masa inclusă, sau 750 fără masă. Mai mult decât atât, transportul este asigurat în ambele cazuri. Așa că la ora 18:00 ți-l aduc pe cel mic în fața ușii!

Locurile Academiei sunt însă limitate! Ele sunt în număr de 20, așa că ar trebui să te grăbești dacă nu ți-ai înscris deja copilul! Mini Academia se află chiar în inima Bistriței, în Piața Morii, nr. 56.

Contact: 0740 777 909 – Emilia Baciu

Facebook https://www.facebook.com/MINI-Academia-363379650736363/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...