6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ministrul Dezvoltării asigură că susține Sala Polivalentă din Wonderland. Finanțarea Aquapark-ului și a stadionului, sub semnul întrebării

Prezent astăzi la Bistrița, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Cseke Attila a dat asigurări că va continua să susțină financiar sala polivalentă care se construiește în Wonderland. În ceea ce privește aquapark-ul și stadionul, obiective propuse pentru aceeași zonă, finanțarea stă sub semnul întrebării.

Una dintre investițiile vizitate astăzi de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila a fost sala polivalentă care se ridică în zona Wonderland. Lucrările au început anul trecut, proiectul aparținând Consiliului Județean.

„Lucrările la Sala Polivalentă au început anul trecut în iunie și am dat asigurări că se va finanța de către Guvern prin bugetul Ministerului Dezvoltării. Cred că ăsta este cel mai important mesaj pentru bistrițeni. Eu cred că prioritatea pentru bistrițeni și pentru comunitatea locală este aceea ca pe aceste investiții care nu sunt mici și sunt reprezentative e ca acestea să fie finalizate. Guvernul vă poate da asigurări că Guvernul are finanțare pentru ele, le-am spus și antreprenorilor pentru că ei trebuie să aibă această siguranță și liniște,” a precizat azi, la Bistrița, Cseke Attila.

Întrebat ce se va întâmpla cu celelalte două proiecte propuse pentru această zonă, respectiv un stadion și un aquapark, ministrul a făcut apel la echilibru, susținând că abia după ce sunt gata investițiile în curs se va discuta de altele.

„Nu cunosc acest proiect, nu știu ce înseamnă și ce valoare are (n.r. aquapark), dar trebuie să ne axăm pe aceste investiții care sunt astăzi în derulare, să le finalizăm pentru că sunt pentru toată lumea, indiferent cine cu cine a votat la alegeri. După ce le finalizăm acestea urmează să vedem care sunt prioritățile județului și ale municipiului”, a completat Cseke Attila.

Stadionul aparține tot Consiliului Județean, instituția pregătind deja o documentație tehnică pentru el, în timp ce aquapark-ul a fost lăsat „moștenire” Primăriei Bistrița de vechea administrație.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: