22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Ministrul Dezvoltării asigură că susține Sala Polivalentă din Wonderland. Finanțarea Aquapark-ului și a stadionului, sub semnul întrebării

Prezent astăzi la Bistrița, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Cseke Attila a dat asigurări că va continua să susțină financiar sala polivalentă care se construiește în Wonderland. În ceea ce privește aquapark-ul și stadionul, obiective propuse pentru aceeași zonă, finanțarea stă sub semnul întrebării.

Una dintre investițiile vizitate astăzi de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila a fost sala polivalentă care se ridică în zona Wonderland. Lucrările au început anul trecut, proiectul aparținând Consiliului Județean.

„Lucrările la Sala Polivalentă au început anul trecut în iunie și am dat asigurări că se va finanța de către Guvern prin bugetul Ministerului Dezvoltării. Cred că ăsta este cel mai important mesaj pentru bistrițeni. Eu cred că prioritatea pentru bistrițeni și pentru comunitatea locală este aceea ca pe aceste investiții care nu sunt mici și sunt reprezentative e ca acestea să fie finalizate. Guvernul vă poate da asigurări că Guvernul are finanțare pentru ele, le-am spus și antreprenorilor pentru că ei trebuie să aibă această siguranță și liniște,” a precizat azi, la Bistrița, Cseke Attila.

Întrebat ce se va întâmpla cu celelalte două proiecte propuse pentru această zonă, respectiv un stadion și un aquapark, ministrul a făcut apel la echilibru, susținând că abia după ce sunt gata investițiile în curs se va discuta de altele.

„Nu cunosc acest proiect, nu știu ce înseamnă și ce valoare are (n.r. aquapark), dar trebuie să ne axăm pe aceste investiții care sunt astăzi în derulare, să le finalizăm pentru că sunt pentru toată lumea, indiferent cine cu cine a votat la alegeri. După ce le finalizăm acestea urmează să vedem care sunt prioritățile județului și ale municipiului”, a completat Cseke Attila.

Stadionul aparține tot Consiliului Județean, instituția pregătind deja o documentație tehnică pentru el, în timp ce aquapark-ul a fost lăsat „moștenire” Primăriei Bistrița de vechea administrație.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...