34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

MIS Grup a dat în judecată Primăria Bistrița. Pretinde penalități de 200.000 de lei

Firma MIS Grup a dat în judecată mai multe primării, solicitând diferite sume de bani. Și Primăriei Bistrița îi cere penalități de întârziere plată de 200.000 de lei.

MIS Grup a început să dea în judecată primarii din județ, pe bandă rulantă. Constructorul le cere, prin ordonanțe de plată, să achite lucrările efectuate în cadrul diferitelor contracte câștigate prin licitații publice. Luna trecută au fost deschise două dosare la Tribunalul Bistrița Năsăud, conform Gazeta de Bistrița.

Pe portalul instanței de judecată apare chemată în instanță și Primăria Bistrița. Dosarul a fost înregistrat în 21 martie 2023, iar prima înfățișare ar urma să fie în 28 aprilie 2023.

MIS Grup cere 200.000 de lei. Administrația locală e de părere că nu din buzunarul ei trebuie scoși acești bani

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc a explicat că suma respectivă NU ar trebui cerută din buzunarul administrației locale. Mai mult, e vorba de lucrări mai vechi.

Suma pe care MIS Grup o cere nu e din perioada în care sunt eu primar. Se raportează la lucrări anterioare preluării mandatului. Știu că suma e de vreo 200.000 de lei, penalități de întârziere pentru niște plăți neefectuate. Ministerul Dezvoltării, care trebuia să plătească sumele, pentru că e vorba de contract prin PNDL, nu a făcut-o. Dar contractul este semnat între Primăria Municipiului Bistrița și MIS Grup. 

Dacă Primăria va fi obligată să plătească această sumă, se va întoarce împotriva Ministerului. Ca să recupereze suma de la Ministerul Dezvoltării. Deci e vorba de lucrări anterioare”, a declarat Ioan Turc.

Celelalte primării de la care MIS Grup cere bani prin instanță sunt Primăria Leșu și Primăria Ilva Mare.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Tupeu de tupeu! Bravo Mis grup! Grup de ce sunteți? !!! Lucrările voastre de rahat 💩 nu trebuie penalizate?!!! Doamne în ce lume trăim! Te fură pe față ca tâlharii foști și actuali! Ce naiba să mai comentezi ?!!! Să fie un pamflet?

  2. Poi numa mis grup vezi peste tot ,nu a avut o strategie bună primăria. Trebuia angajate mai multe firme pe anumite tronsoane și șantiere a orașului ,era mult mai rapid avansate șantierele ,aveea firmă mis grup a abordat mulți muncitori doar ca număr ,dar ecperiență nu au în domeniu ,vom vedea la urmă cum se va termina ,toate lucrările spațile de parcări ale fostele centrale termice multe nu sunt dărîmate sau altele dărîmate și nus amenajate ,am crezut și mai sperăm ca cetățenii că peste iarnă se organiza administratori din primărie si începeau în forță din primăvară ,om vedea după Sărbătorile Pascale ,Doamne Dă izbîndă

  3. Hotu’ strigă hoții! Ați dat toate lucrările la Mis Grup și acum vă dau lecții!
    Nenorocirea e că plătesc contribuabilii nu vinovații!
    Minciuna și vorbăria goală e in floare!

    • …floare….floare gaftone ,vreti sa spuneti .!!!!!!!!!! ..minciuna si impostura ..a la Telciu !!!pai nu vizeaza ea de legalitate toate matrapazlacurile administratiei ??

  4. Pentru că #sepoate#:))))) Administrația #sepoate#,se poate să ne ducă la sapă de lemn. Evident că Vor pierde procesul cu juriștii care îi au în primărie, cum au mai pierdut atâtea procese. Nu i bai plătim noi proștii. Primarul „așa și așa „doarme 😴. Somn ușor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: