18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Mișcat de accidentele grave din ultimele zile, un instructor îi așteaptă în poligon pe motocicliști, să îi responsabilizeze

Un instructor pentru permis categoria A, mișcat de accidentele grave din ultimele zile din județ, îi așteaptă mâine în poligon pe toți cei au motociclete și vor să învețe mai multe despre ele.

Mâine, la ora 18:00, instructorul Meșter Flaviu îi așteaptă pe motocicliști la o poveste în poligonul de la capătul străzii Grănicerilor. Acesta mărturisește într-o postare pe Facebook că nu poate sta indiferent după accidentele grave din ultima săptămână și jumătate în care au fost implicați motocicliști

„Nu pot să fiu indiferent când văd că în mai puțîn de 10 zile au fost două accidente grave de motocicletă și cu tristețe o spun, observ că timpul și informațiile pe care le dobândesc în poligon cei care își iau permisul pentru motocicletă, este mult prea scurt și mult prea puțin. Eu aș vrea, dar nu pot să văd dau odată cu lecțiile de mers pe motocicletă și experienta pe care am acumulat-o în mii de kilometri de mers pe motor. Da, vorbesc în mii de kilometri de mers pe motor, pentru că experiența pe motocicletă se măsoară în mii și sute de mii de kilometri de mers, nu în ani de zile”, precizează motociclistul și instructorul Meșter Flaviu.

Acesta mai spune că accidentele au avut loc din cauza lipsei de experiență a motocicliștilor implicați.

 „Așa că eu, instructorul vostru vă chem înapoi în poligon să stăm de vorba, fac asta în primul rând pentru mine, că mă doare sufletul de fiecare dată când mă sună cineva și să mă întrebe cine a fost cel accidentat și apoi o fac pentru voi, pentru că vreau să știu că va veți păstra întotdeauna zâmbetul sub cască, de fiecare dată cand ajungeți teferi după o călătorie cu motocicletă”, mai spune acesta.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Foarte inspirat instructorul si la obiect
    Un prieten medic din spital de la sectia de transplant nu aveti ptr un schimb de experienta in…3?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...