31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

N-a mai avut răbdare să ajungă la spital: o tânără din Pintic a născut o fetiță sănătoasă în ambulanță

Noaptea trecută, o tânără din Pintic a născut o fetiță în ambulanța care trebuia să o ducă la spital. Micuța, care este sănătoasă, mai are trei frați acasă.

Noapte cu emoții pentru un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean de la substația Teaca. O tânără din Pintic care a solicitat ambulanța când și-a dat seama că i-a venit sorocul a născut o fetiță în autospecială.

„În timp ce transportau o tânără însărcinată din localitatea Pintic către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, natura nu a mai avut răbdare și nou-născutul a venit pe lume în ambulanță, cu ajutorul colegilor”, informează Serviciul de Ambulanță Județean.

Femeia a născut o fetiță sănătoasă. Se pare că femeia din Pintic mai are acasă trei copii.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.