21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

NĂSĂUD: Ambulanță, implicată într-un accident rutier, în timp ce încerca să ajungă la un pacient în Feldru

Un echipaj de la Ambulanță a fost implicat, în această dimineață, într-un accident rutier. Autospeciala încerca să ajungă la un pacient în Feldru.

Autospeciala a fost izbită, în această dimineață, de o altă mașină, în Năsăud.

„Un echipaj EMU-A/B2 din Substația Năsăud, în timp ce se îndrepta la o urgență cod galben la Feldru, a fost acroșată de un alt autoturism”, au transmis cei de la Serviciul Județean de Ambulanță BN.

Accidentul s-a petrecut în zona Petrom din Năsăud.

Din accident a rezultat avarierea ambulanței și rănirea ușoară a asistentei medicale. 

Asistenta a fost preluată de echipajul EPA și a fost transportată la Urgențe în Năsăud, pentru investigații suplimentare, au mai transmis cei de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: