14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

A tras într-o mașină și s-a dat de gol că nu avea autorizație

Un bărbat de 40 de ani din comuna Matei a fost prins cu un pistol asupra lui. Acesta a tras un foc de armă într-o mașină parcată în curtea unui depozit din Nușeni.

Bărbatul a adus în data de 13 august arma neletală în România. A folosit-o necontrolat, în parcarea unui depozit din Nușeni. Nu avea autorizație pentru a folosi sau deține o astfel de armă.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, contrabandă calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, 20 august, bărbatul va fi prezentat în fața unui judecător.

„Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 13 august a.c., bărbatul ar fi achiziționat din străinătate arma și muniția aferentă, pe care le-ar fi introdus ilegal în România, deținându-le la domiciliu. Pistolul în cauză face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul nu era autorizat pentru deținerea, portul sau folosirea unei arme din categoria celor letale sau neletale, supuse autorizării.

Totodată, pistolul, 2 încărcătoare și 143 de cartușe aferente au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, contrabandă calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?