21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Năsăudul are skate park! Tinerii s-au folosit de o aplicație pentru a cere primăriei un loc numai al lor

Năsăudul este al doilea oraș din județ, după Bistrița, care are skatepark. Culmea, tinerii au apelat la o aplicație pentru a cere Primăriei Năsăud să le amenajeze un astfel de loc. Propunerea a adunat peste 170 de voturi pe aplicația City Health.

”Avem o veste bună pentru toți copiii din orașul nostru și din împrejurimi: avem skatepark! Modulele au fost instalate sub stricta supraveghere a beneficiarilor, care abia așteptau să plece muncitorii pentru a se bucura de ultima investiție a Primăriei.”, a anunțat bucuros primarul Dorin Vlașin.

Potrivit edilului, adolescenții s-ar fi făcut  auziți prin intermediul aplicației CityHealth unde au strâns peste 170 de voturi la sesizarea prin care cereau Primăriei să ia dorința lor în considerare.

”Chiar dacă lucrurile se mișcă mai lent decât ne dorim noi, este important ca toți năsăudenii să conștientizeze că nevoile lor și ale orașului sunt auzite. Atât de către mine cât și de către întreaga echipă a Primăriei. Ne dăm toată silința să transformăm Năsăudul în orașul din care să nu mai plece nimeni. Acesta este un proiect de durată și nu se poate realiza fără ajutorul dumneavoastră.”, a adăugat Dorin Vlașin.

Cât timp a durat inaugurarea obiectivului, adolescenții au pornit o campanie de ecologizare ad-hoc, pe care primarul a lăudat-o.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...