22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

NEBUNIE la benzinării! Bistrița, blocată FOTO/VIDEO

Timp de câteva ore, Bistrița este blocată de mașini. Traficul este îngreunat dintr-un capăt într-altul, cauza fiind aglomerarea din benzinării după ce s-a anunțat o posibilă creștere la pompă.

Într-o localitate din Bihor, prețurile au sărit de 10 și 11 lei pentru un litru de motorină, iar din această noapte se preconizează aceeași creștere peste tot, inclusiv în Bistrița.

Bistrițenii nu doar cât își alimentează mașinile, ci își fac rezerve în canistre și bidoane pentru a face pe viitor economie, dacă prețurile încep să crească fără limită.

În acest moment, motorina se apropie amenințător de 8 lei, iar cea extra trece de 8. La fel și în cazul benzinei. Inclusiv GPL-ul va crește peste 5 lei.

Zona Han este complet blocată până în Unirea. Se circulă dificil și pe centură și în zona Kauflandului din partea de jos a orașului.

Sursa foto: Răzvan Bărbos

Sursa video: Marius Rus

ARTICOLE SIMILARE

12 COMENTARII

  1. Ca de maine eu va zugravesc mp cu 11 lei …nu cu 7 lei cat a fost azi…. asa ca stati voi la coada pentru mine!
    Niste prosti….indiferent cat creste tot acolo ajungem chiar daca stati sau nu la coada .
    Faceti o afacere doar daca iesiti din tara.

  2. Prietene zugrav vom fi noi proștii dumitale, dar putem amâna zugrăvitul sau vom da cu bidineaua și atunci vei lucra și cu 5 lei ca să poți trăi. În perioadă de criză oamenii se rezumă la strictul necesar și știu să-și drămuiască bugetul.

    • Cu placere domnule gavrila…sa inteleg ca daca ai raspuns inseamna ca chiar ai stat toata noaptea la coada la benzina…. asta cu zugravitul era pentru cei cu iq mai maricel dar in situatia dv sunt nevoit sa ti raspund personal: daca cumperi un rezervor de benxina cu 7 lei litru e fara rost ptr ca de maine ar fi crescut si celelalte …inclusiv zugravitul. …. ai grija ce amorsa folosesti si niciodata nu stii daca estj sau nu ptostul unui zugrav ( al unui cizmar ai fost)

  3. …eu ma pun la somn….si dorm 10 ore…maine dimineata ma scol si merg la lidl si iau 200 l de ulei de la bunica cu 7 lei litrul si bag in rezervor in amestec cu motorina….si va ….sun sa va sun ce am visat!

  4. La ce vremuri traim si vom trai de acum incolo, o sa vina vremuri c…….oase! Sigur va fi penurie de hartie igienica ! Sa nu uitati si de drojdie !!!! Noooo! Care pune botu’ ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...