11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Nepotul Regelui Mihai și soția sa vor planta copaci, cot la cot cu cei de la Tășuleasa Social

Mâine va avea loc împădurirea de primăvară, organizată de Tășuleasa Social. Acțiunea are loc la Tritenii de Sus. Ca și un cadou pentru cei 10 ani de prietenie și voluntariat, nepotul Regelui Mihai, împreună cu soția sa, vor planta copăcei, cot la cot cu toți voluntarii.

 

Așa cum suntem deja obișnuiți, în această perioadă a anului, Tășuleasa Social organizează împădurirea de primăvară. La această acțiune li se alătură de la copii de câțiva anișori până la cei cu păr cărunt.

Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați împăduririi de primăvară de la Tritenii de Sus, în data de 31 martie 2018, cu mic, cu mare! Asigurăm transport din Cluj și Bistrița, o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți, veselie și voie bună!

Cei de la Tășuleasa Social au spus că se așteaptă la aproximativ 700 de voluntari care să li se alăture în această frumoasă misiune verde.

Surpriza a venit însă de unde nu s-au așteptat.

Nepotul Regelui Mihai, și soția acestuia, se vor alătura și ei acțiunii de împădurire

Este o mare bucurie și suntem onorați să-l avem printre noi sâmbătă, la împădurirea de la Tritenii de Sus, pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai, Nicolae de Roumanie, împreună cu Alina Binder, soția acestuia.

Această surpriză a venit ca și un cadou pentru cei 10 ani de prietenie și voluntariat.

Prima dată ne-am întâlnit la o acțiune Tășuleasa denumită „Verde 003”, unde Nicolae de Roumanie a participat alături de noi la o ecologizare. Anul acesta sărbătorim 10 ani de prietenie și voluntariat împreună și ne bucurăm că vom avea ocazia să plantăm câțiva copăcei la Tritenii de Sus.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...