25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Niciun gram de asfalt fără conducte noi de apă! Turc: „Nu e normal să asfaltăm, apoi să spargem”

Ioan Turc a făcut prezentarea șantierelor în lucru de pe Grigore Bălan, Gheorghe Șincai și viitorul șantier de pe Decebal. A făcut și o precizare, nu se asfaltează până când nu se pun la punct conductele de apă și canalizarea.

După suplimentarea bugetului pentru conductele de apă, adică 612.000 de lei, Ioan Turc a declarat, într-o conferință de presă, faptul că este inacceptabil să spargem asfaltul după asfaltări, dacă există probleme la rețeaua de apă.

Astfel, rețeaua de apă va fi în întregime înlocuită pe tronsoanele proaspăt reparate și reconstruite.

„Nu poți realiza branșamente noi într-o conductă veche și să ai și garanția faptului că lucrările vor fi de calitate și că nu vor apărea probleme pe parcurs. Deci este total inacceptabil ca, după ce aceste lucrări sunt gata, după ce ar trebui să avem un termen de garanție pe fundația drumului – mă refer la fundația drumului, nu la asfalt – de cel puțin 30 de ani, să începem să săpăm pentru că apar probleme la rețeaua de apă”, a declarat Turc.

Banii suplimentați de primărie nu merg în bugetul Aquabis „pur și simplu”, spune Turc, ci au o destinație clară: înlocuirea de conducte și branșamente.

„Banii cu care a venit municipalitatea pentru rezolvarea problemei la rețeaua de apă și pentru realizarea de branșamente, mă refer la 612.000 de lei aport la capitalul social, au destinație clară, pentru rezolvarea acestei probleme. Deci acești bani nu ajung pur și simplu în bugetul Aquabis”; a mai spus Turc.

De asemenea, firele de electricitate vor fi îngropate în pământ.

„Cred că este foarte limpede că nu putem accepta ca în oraș să mai spânzure firele pe stâlpi, pe clădiri, peste străzi, deci apreciez că soluția pe care am găsit-o este una cât se poate de corectă”.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Esti un mincinos si un incompetent bine ca ai făcut tot orașul praf cu cei 2 muncitori de la Mis pe 9 santiere si acum ne aburesti cu schimbatul tevilor dar nu ai stiut inainte că trebuie schimbate țevile ,dar na este greu să gandesti cand nu ai cu ce,deja provocați scârba oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...