13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Niciun gram de asfalt fără conducte noi de apă! Turc: „Nu e normal să asfaltăm, apoi să spargem”

Ioan Turc a făcut prezentarea șantierelor în lucru de pe Grigore Bălan, Gheorghe Șincai și viitorul șantier de pe Decebal. A făcut și o precizare, nu se asfaltează până când nu se pun la punct conductele de apă și canalizarea.

După suplimentarea bugetului pentru conductele de apă, adică 612.000 de lei, Ioan Turc a declarat, într-o conferință de presă, faptul că este inacceptabil să spargem asfaltul după asfaltări, dacă există probleme la rețeaua de apă.

Astfel, rețeaua de apă va fi în întregime înlocuită pe tronsoanele proaspăt reparate și reconstruite.

„Nu poți realiza branșamente noi într-o conductă veche și să ai și garanția faptului că lucrările vor fi de calitate și că nu vor apărea probleme pe parcurs. Deci este total inacceptabil ca, după ce aceste lucrări sunt gata, după ce ar trebui să avem un termen de garanție pe fundația drumului – mă refer la fundația drumului, nu la asfalt – de cel puțin 30 de ani, să începem să săpăm pentru că apar probleme la rețeaua de apă”, a declarat Turc.

Banii suplimentați de primărie nu merg în bugetul Aquabis „pur și simplu”, spune Turc, ci au o destinație clară: înlocuirea de conducte și branșamente.

„Banii cu care a venit municipalitatea pentru rezolvarea problemei la rețeaua de apă și pentru realizarea de branșamente, mă refer la 612.000 de lei aport la capitalul social, au destinație clară, pentru rezolvarea acestei probleme. Deci acești bani nu ajung pur și simplu în bugetul Aquabis”; a mai spus Turc.

De asemenea, firele de electricitate vor fi îngropate în pământ.

„Cred că este foarte limpede că nu putem accepta ca în oraș să mai spânzure firele pe stâlpi, pe clădiri, peste străzi, deci apreciez că soluția pe care am găsit-o este una cât se poate de corectă”.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Esti un mincinos si un incompetent bine ca ai făcut tot orașul praf cu cei 2 muncitori de la Mis pe 9 santiere si acum ne aburesti cu schimbatul tevilor dar nu ai stiut inainte că trebuie schimbate țevile ,dar na este greu să gandesti cand nu ai cu ce,deja provocați scârba oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: