20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Trial Off Road la Spermezeu, două zile de motoare turate și adrenalină

Comuna Spermezeu organizează și găzduiește o competiție de Off Road în perioada 6-7 august pe pășunea din localitate. Pentru cunoscători are și un invitat special, campion al Belgiei.

Trial Off Road Spermezeu este realizată în colaborare cu Clubul Sportiv Off Road Zaig Mania, Comisia Națională de Off Road și Federația Română de Automobilism Sportiv.

Concurenții adunați pe pășunea comunei vor tura motoarele pentru următoarele categorii:

 • STANDARD A
 • STANDARD B
 • EXTREME
 • CHALLENGE
 • OPEN SSV
 • HOBBY
La eveniment este invitat special Michel Dumoulin, campion al Belgiei la trial moto 1976, a ocupat de cinci ori primul loc la Clasa Silver REDBULL ROMANIA CS, iar în anul 2013 câștigător al medaliei de argint la Mondial de Enduro.
Pentru organizarea evenimentului, primarul apelează la tinerii din comună:
„Avem nevoie de 7 voluntari pentru a ajuta la organizarea evenimentului de Off-Road (sâmbătă și duminică). Contact in privat la nr de tel: 0755918131 – Garofița Fechete”, a transmis pe Facebook Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. invitatul special din Belgia vine la Spermezeu sa strice pasunea cu rotile deoarece la el acasa plateste o mama de amenda plus ca administratia nu autorizeaza distrugerile de MEDIU facute de roti.
  Aici in ROMNANICA totul e posibil ca vacile se sprijina una de alta de foame si nu mai trebuie iarba la nimeni.
  Bagati mare bre si turati pana fug si galitele din cotete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: