25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Nicolae Moldovan: Cadrele medicale din Beclean, dar și asistenta și infirmiera, vindecate de COVID 19!

Primarul orașului Beclean a anunțat că cele cinci cadre medicale de la Spitalul Orășenes s-au vindecat de COVID 19. La fel a susținut și despre asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea.

Seara de 6 mai vine cu vești bune pentru cei din Beclean. De fericire, primarul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, cele cinci cadre medicale de la Spitalul Orășenesc au fost primit două teste negative de COVID 19, ceea ce însemnă că sunt vindecate. În aceeași situație sunt și asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea.

Azi în orașul Beclean nu avem nicio persoană declarată pozitiv cu noul coronavirus! Cele cinci cadre medicale din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean testate pozitiv zilele trecute cu noul virus au fost retestate de două ori și rezultatul a ieșit negativ. Conform protocolului, acestea vor fi externate. La fel și asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea, ambele au fost externate.

Ne pare rău că a trebuit ca toate aceste cadre medicale să treacă prin momente dificile împreună cu familiile lor, dar mai importantă decât orice este sănătatea fiecăruia și totodată a comunității. Când trecem cu bine peste astfel de situații, toate celelalte probleme sunt infime.

Le mulțumim tuturor pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi în meseria lor nobilă și ne dorim să se întoarcă cât mai curând la pacienții lor, cu inima plină de bucurie.

Multă sănătate tuturor!” a scris primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...