6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Nicolae Moldovan: Cadrele medicale din Beclean, dar și asistenta și infirmiera, vindecate de COVID 19!

Primarul orașului Beclean a anunțat că cele cinci cadre medicale de la Spitalul Orășenes s-au vindecat de COVID 19. La fel a susținut și despre asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea.

Seara de 6 mai vine cu vești bune pentru cei din Beclean. De fericire, primarul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, cele cinci cadre medicale de la Spitalul Orășenesc au fost primit două teste negative de COVID 19, ceea ce însemnă că sunt vindecate. În aceeași situație sunt și asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea.

Azi în orașul Beclean nu avem nicio persoană declarată pozitiv cu noul coronavirus! Cele cinci cadre medicale din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean testate pozitiv zilele trecute cu noul virus au fost retestate de două ori și rezultatul a ieșit negativ. Conform protocolului, acestea vor fi externate. La fel și asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea, ambele au fost externate.

Ne pare rău că a trebuit ca toate aceste cadre medicale să treacă prin momente dificile împreună cu familiile lor, dar mai importantă decât orice este sănătatea fiecăruia și totodată a comunității. Când trecem cu bine peste astfel de situații, toate celelalte probleme sunt infime.

Le mulțumim tuturor pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi în meseria lor nobilă și ne dorim să se întoarcă cât mai curând la pacienții lor, cu inima plină de bucurie.

Multă sănătate tuturor!” a scris primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...