12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Nicolae Pavelean, candidat USR-Plus: „Militez pentru acoperirea tuturor zonelor din Bistrița cu utilitățile de bază”

Obiectivele pe care le avem sunt bazate pe ceea ce am discutat cu oamenii în stradă. Din păcate, cu jenă mă duc în unele zone – Sigmir, Slătinița sau Ghinda. Mi-e efectiv jenă să trebuiască să promitem apă, canal, asfalt – ceea ce în 2020 ar trebui să fie un lucru normal”, a avertizat Nicolae Pavelean, candidat USR-Plus la aceste alegeri locale. 

Sunt oameni în Slătinița și Ghinda care își doresc efectiv lucrurile de bază… Își doresc să aibă acces la apă, mai ales acum, în contextul pandemiei de coronavirus… Aș vrea să militez pentru acoperirea tuturor zonelor din Bistrița cu utilitățile de bază… Vreau să pornim de la transparență, pentru că ăsta e un lucru care lipsește în Bistrița: transparența din direcția aleșilor locali către cetățeni”, a mai precizat Nicolae Pavelean, candidatul USR-Plus în aceste alegeri locale.

Nicolae Pavelean a recunoscut că până acum câțiva ani fugea de politică, însă a realizat în final că nu se poate schimba nimic decât dacă intri în miezul problemei, dacă te implici în administrația locală. „Am găsit în USR o alternativă viabilă pentru ce-mi doream eu din politică. Ne dorim ca principiul Fără Penali să fie o piatră de temelie și pentru administrația locală”, a remarcat Nicolae Pavelean. 

Îmi place că în jurul nostru sunt mulți tineri. Cred că USR-Plus reprezintă ultima speranță a unor tineri în țara asta care au ales să nu plece din țară și să facă ceva pentru comunitățile din care fac parte”, a precizat Nicolae Pavelean.

Nicolae Pavelean este inginer de profesie, a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții de Mașini, acumulând experiență profesională în diverse companii din Bistrița, precum Raal și la Leoni. La aceste alegeri locale candidează pentru un scaun de consilier local, în Consiliul Local Bistrița.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/I11e1lY1ftQ” /]

(Articol electoral comandat de Partidul USR-Plus – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....