-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Nicolae Pavelean, candidat USR-Plus: „Militez pentru acoperirea tuturor zonelor din Bistrița cu utilitățile de bază”

Obiectivele pe care le avem sunt bazate pe ceea ce am discutat cu oamenii în stradă. Din păcate, cu jenă mă duc în unele zone – Sigmir, Slătinița sau Ghinda. Mi-e efectiv jenă să trebuiască să promitem apă, canal, asfalt – ceea ce în 2020 ar trebui să fie un lucru normal”, a avertizat Nicolae Pavelean, candidat USR-Plus la aceste alegeri locale. 

Sunt oameni în Slătinița și Ghinda care își doresc efectiv lucrurile de bază… Își doresc să aibă acces la apă, mai ales acum, în contextul pandemiei de coronavirus… Aș vrea să militez pentru acoperirea tuturor zonelor din Bistrița cu utilitățile de bază… Vreau să pornim de la transparență, pentru că ăsta e un lucru care lipsește în Bistrița: transparența din direcția aleșilor locali către cetățeni”, a mai precizat Nicolae Pavelean, candidatul USR-Plus în aceste alegeri locale.

Nicolae Pavelean a recunoscut că până acum câțiva ani fugea de politică, însă a realizat în final că nu se poate schimba nimic decât dacă intri în miezul problemei, dacă te implici în administrația locală. „Am găsit în USR o alternativă viabilă pentru ce-mi doream eu din politică. Ne dorim ca principiul Fără Penali să fie o piatră de temelie și pentru administrația locală”, a remarcat Nicolae Pavelean. 

Îmi place că în jurul nostru sunt mulți tineri. Cred că USR-Plus reprezintă ultima speranță a unor tineri în țara asta care au ales să nu plece din țară și să facă ceva pentru comunitățile din care fac parte”, a precizat Nicolae Pavelean.

Nicolae Pavelean este inginer de profesie, a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții de Mașini, acumulând experiență profesională în diverse companii din Bistrița, precum Raal și la Leoni. La aceste alegeri locale candidează pentru un scaun de consilier local, în Consiliul Local Bistrița.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/I11e1lY1ftQ” /]

(Articol electoral comandat de Partidul USR-Plus – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200251)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: