26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Niculae: Când natura ne încearcă, trebuie să intervenim cât de repede!

Precipitații abundente au căzut aseară în tot județul. Și municipiul Bistrița și cartierele acestuia au avut de suferit de pe urma intemperiilor vremii. ”Când natura ne încearcă, trebuie să intervenim cât mai repede” a transmis Cristian Niculae, din locurile afectate.

Județul nostru s-a aflat ieri sub coduri portocalii și roșii de precipitații și inundații. Ploaia torențială a făcut ravagii, măturâns, în multe zone, TOT ce a găsit în cale.

Nici municipiul Bistrița și cartiele sale nu au fost scutite de intemperiile vremii.

”În Ghinda, localnicii au declarat că nu au mai văzut precipitații de o asemenea intensitate din anii 70. În această localitate au fost rupte câteva străzi pietruite, au fost inundate câteva gospodării, au fost luate de ape câteva anexe gospodărești. În cursul zilei de miercuri voi merge din nou la Ghinda pentru a evalua pagubele și a stabili măsurile ce vor fi luate în cel mai scurt timp posibil. În Bistrița, pe str. Mihai Viteazu s-a intervenit cu vidanja și vola pentru desfundarea canalelor. În Sigmir s-a intervenit cu buldoexcavator pentru decolmatarea unor șanțuri, precum și cu pompe pentru a scoate apa din subsolurile și pivnițele oamenilor” a explicat viceprimarul Cristian Niculae, din locurile afectate.

Acesta a fost alături de oameni, împreună cu S.V.S.U. Bistrița, I.S.U BN, Aquabis și Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița, pentru a interveni în ajutorul oamenilor și pentru a estima pagubele produse de viitură și revărsarea apelor.

Când natura ne încearcă, trebuie să intervenim cât mai repede pentru a reduce pagubele produse. Este important să-i ajutăm și să fim alături de oamenii afectați de aceste calamități” a concluzionat viceprimarul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...