31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

NOU! De astăzi, TRANSFER AEROPORT Bistrița-Cluj și retur, rapid, cu Niraj Transfer

Compania Niraj Transfer se extinde la Bistrița cu servicii de transfer aeroport. Astfel, începând de astăzi, Niraj Transfer va face zilnic curse către aeroportul din Cluj și retur, rapid și în siguranță. Bilete puteți cumpăra on-line sau de la agenția Sfara Tours, din Bistrița. AFLĂ cât costă și cât de simplu poți rezerva un loc în microbuzele care te duc către aeroportul din Cluj:

Cu un parc auto modern, șoferi profesioniști, siguranță și confort pentru pasageri, Niraj Transfer deschide de astăzi, la Bistrița, cursele cu plecare din Bistrița către Aeroportul din Cluj și retur. Așadar, fie că vreți să ajungeți la aeroport sau aveți nevoie de transport după ce ați aterizat la Cluj către Bistrița, microbuzele firmei Niraj vă stau la dispoziție, cu o programare prealabilă. 

Cei care aleg să călătorească cu Niraj Transfer trebuie să știe că o vor face în condiții excelente, iar pe timpul călătoriei au dublă asigurare, atât în caz de accidente, cât și pentru bagaje.

Cursele sunt zilnice, cu plecări la ora 2.00 și ora 9.00, iar îmbarcările se fac din Bistrița (Kaufland Calea Moldovei, Kaufland – B-dul Independenței – la 5 minute), Beclean (parcarea Penny Market, Dej (benzinăria OMV), Gherla (benzinăria Petrom, str. Clujului). Opțional, se pot face îmbarcări de la adresă. 

Pentru zonele rurale se percepe o taxă de îmbarcare, respectiv debarcare. 

Îmbarcarea la aeroportul din Cluj-Napoca se face din parcarea destinată autobuzelor ce oferă transfer aeroport, la orele 3.40 și 15.00 (14.00 – în zilele în care nu sunt pasageri de la cursa Madrid – informații la tel. 0732530531). La fel ca și în cazul îmbarcărilor, la cerere, și debarcările pot fi făcute la adresă, pe ruta de întoarcere Cluj, Gherla, Dej, Beclean, Bistrița.

Mai jos aveți graficul cu orele de preluare din fiecare oraș:

Niraj Transfer oferă și transport pe timp de noapte din Năsăud sau Bistrița, curse speciale pentru avioanele cu destinația Malaga, Valencia, Barcelona, Madrid, Luton, Dablin și restul curselor cu plecare/aterizare pe aeroportul din Cluj. Toate cursele sunt zilnice.

Rezervările trebuie făcute cu două sau trei zile înaintea călătoriei, inclusiv duminica sau în sărbătorile legale.

Tot de la Niraj Transfer puteți închiria mașini pentru delegații, pelerinaje, excursii sau alte tipuri de ieșiri în grup. Firma pune la dispoziție șofer pentru mașinile închiriate.

Persoanele care călătoresc regulat au posibilitatea de a-și face abonament și vor beneficia de o reducere.

Costul unei curse Bistrița – aeroport Cluj-Napoca este de 70 lei, același preț fiind și pentru cursa retur. 

Mai multe informații și rezervări puteți face la numerele de telefon:0732530531 sau 0732530520 sau on-line pe site-ul www.aeroport-transfer.ro, de unde puteți achiziționa biletele on-line. Pentru a rămâne la curent cu noutățile firmei puteți da un Like paginii de Facebook – Transfer Aeroport.

Vouchere de călătorie se pot achiziționa în Bistrița și de la Sfara Tours, din Piața Petru Rareș, nr. 7 A (clădirea fostei cofetării Magnolia), deschisă între orele 9.00-17.00.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.