16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO: INFERNUL din Subcetate! La orele de vârf, stațiile de autobuz poziționate aiurea paralizează traficul

Dacă ai de ajuns în zona Subcetate la orele de vârf îți trebuie, ca șofer, nervi de oțel. Nu doar că sunt multe mașini, dar stațiile de maxi-taxi poziționate aiurea paralizează traficul. Iar dacă se întâlnesc două autobuze, venind din sensuri opuse, apoi să te ții…!

Cartierul Subcetate s-a dezvoltat în ultimii ani. În zonă au apărut numeroase fabrici, Liceul Logos și s-au construit și blocuri noi, ce au adus zeci de familii în zonă.

Problema cea mai mare pare a fi traficul. Mai ales la orele de vârf. Când părinții își aduc copiii la Logos, autobuze de la Leoni pleacă, sosește autobuzul nr 13, alții își duc copiii la școală în altă parte!

Cu așteptatul minute în șir în coloană nu ar fi așa mare problemă. Dar stațiile de maxi taxi, poziționate aiurea duc la paralizarea traficului.

Așa s-a întâmplat și în această dimineață. Un autobuz ce încerca să ajungă în stația dintre blocuri a fost ”blocat” de mașinile parcate. Acesta s-a oprit în intersecție, blocând, la rândul său, circulația preț de minute bune.

La fel e și cu stația de autobuz din dreptul bisericii ortodoxe. Traficul e de-a dreptul paralizat, mai ales dacă se întâlnesc două mașini mari.

Locuitorii din zonă, și nu numai, ci toți cei care tranzitează zona cu diverse motive, solicită autorităților să reconsidere poziționarea stațiilor de maxi taxi și să găsească o metodă de decongestionare a traficului în zonă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...