22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Noul primar Gabriel Lazany vrea ecran gigant pe pietonal, unde bistrițenii să vizioneze împreună meciul dintre România și Belgia

Noul primar Gabriel Lazany cere Primăriei Bistrița să aprobe amplasarea unui ecran gigant pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde bistrițenii să poată urmări meciul dintre România și Belgia, din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Gabriel Lazany solicită Primăriei Bistrița aprobarea amplasării unui ecran gigant pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde bistrițenii să se poată bucura de Campionatul European de Fotbal.

„Bistrița, hai la meci! România merită să fie susținută de bistrițeni, merită să fim împreună la meciul de sâmbătă. Am solicitat primăriei permisiunea să amplasăm un ecran gigant pe pietonal, astfel încât și bistrițenii să se bucure de emoția Campionatului European. Sportul unește comunitatea și vă așteptăm la meci, sâmbătă! Hai România”, a transmis noul primar al Bistriței, Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

Cererea a fost făcută chiar astăzi și vizează meciul României cu Belgia de sâmbătă, de la ora 22:00.

Foto: gettyimages

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.