15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Noutăți și surprize, la piața locală de sâmbătă! A început și Târgul de Paști al sașilor

Creațiile unicat marca „Produs în Bistrița-Năsăud” vor fi prezente în număr mare la ediția 2019 a Târgului de Paști al sașilor bistrițeni – Ostermarkt, care a început azi, 12 aprilie. Până duminică inclusiv, pe Platoul din fața Palatului Culturii veți găsi decorațiuni de Paște, artizanat, împletituri din papură, accesorii, bijuterii și multe alte surprize…!

Tradiția Târgului de Paști – Ostermarkt, transmisă din generație în generație de comunitatea săsească, care organiza acest eveniment cu o saptămână înainte de marea Sărbătoare a Învierii – continuă și în acest an la Bistrița.

Decorațiuni de Paște, artizanat, împletituri din papură, accesorii, bijuterii și multe altele vor putea fi achiziționate la Târgul organizat, în acest sfârșit de săptămână de Primăria Bistrița, prin Centrul Cultural Municipal, Forumul Democrat German și Biserica Evanghelică.

Creațiile pline de culoare, realizate cu multă măiestrie de către artizanii locali sunt, cu siguranță, cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi! Inedite obiecte de decor v-ar putea împodobi locuința sau spațiul de lucru, atât cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cât și pe tot parcursul anului.

Pregătiri pentru Paște fac și producătorii locali de produse alimentare, care vă așteaptă sâmbătă, în apropierea Bisericii Evanghelice, în intervalul orar 9:00 – 14:00, cu delicioase produse făcute după rețete și procedee tradiționale!

Cornulețe, pâine, cozonaci, specialități pe bază de păstrav, brânzeturi, siropuri, conserve de legume, produse apicole, dar și noutăți: cel mai tânăr membru dulce al Asociației Produs în Bistrița-Năsăud, Gelateria Merigo are șanse să vă surprindă cu… prăjitură de casă!

Este așadar, locul și momentul potrivit pentru a face cumpărături delicioase și pentru a comanda bucate de Paști așa cum făceau bunicile noastre sau mai sofisticate, după gust și preferințe.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.