26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Nu mai dați de băut muncitorilor de pe schelele patriei!

După ce că abia găsesc muncitori care să facă lucrările de reabilitare a fațadelor blocurilor din Bistrița, patronii firmelor de construcții au dat la execuția lucrărilor de o altă problemă. Cinstirea muncitorului de pe schelă cu tării de către locatari! Caz real, pe o stradă din Bistrița, unde șefii muncitorilor au ajuns să se roage de gazde să nu mai dea de băut muncitorilor. Ardeleanul tot ardelean! Dacă are un muncitor în față și o sticlă de țuică în dulap face ce știe el că spune tradiția. Desface sticla și cinstește muncitorul că altfel merge treaba după o tărie. Ce contează că muncitorul e pe o schelă unde va lucra o zi în soare la reabilitarea blocului? Dacă ți-a ajuns omul la geam și-l vezi că-i e greu, decât să-i dai un pahar cu apă mai bine îl cinstești cu o țuică, o vișinată, ceva bun pentru oamenii muncii. Altcumva se pune polistirenul după aia, altcumva se așează lavabila pe bloc…

Dacă locatarii nu s-au gândit înainte să le dea de băut celor care le reabilitează blocul urcați pe schele, șefii acestora s-au văzut puși în situația să ia măsuri urgente, până nu-și iau zborul băieții de pe schele de la prea multă ospitalitate.

„Vă rugăm nu mai dați băuturi alcoolice băieților de pe schelă” – scrie la intrarea într-o scară de bloc de pe strada Rodnei din Bistrița. Bine, nu scrie fix așa, am mai pus noi un o la „alcol”, că lipsea. Dar, mesajul s-a înțeles:

Nu mai dați de băut băieților care vă reabilitează blocul că dacă au noroc și nu își iau zborul, numai lucrare de calitate nu vă iese dacă s-a făcut reabilitarea cu meseriași îmbătați de locatari! Se aude pe Rodnei?!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: