20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

O bunicuță de 83 de ani a dispărut de acasă! Să ajutăm!

O familie din Coldău cere ajutorul pentru a o găsi pe bunica Julianna. La cei 83 de ani a plecat de acasă azi-noapte, și nu mai e de găsit. Polițiștii o caută deja. Ați văzut-o, cumva?

De dimineață bună, o familie din Coldău s-a prezentat la poliție, cerând ajutor! Mama și bunica Julianna a dispărut de acasă, din timpul nopții.

Familia a apelat la ajutor și în mediul online, pentru a mări șansele de a o găsi.

Bună dimineața. Avem un mare necaz. Mama mea de 83 de ani a dispărut azi noapte din Coldău. Are demență juvenilă. Am anunțat poliția, dar sperăm că o observă cineva înainte și ne dă de veste la numărul 0742518095. Ea e mică de statură și răspunde la numele de Fazakas Julianna. Mulțumim din suflet!” este anunțul familiei.

Polițiștii nu au stat nici ei pe gânduri, la această oră fiind în teren.

În această dimineață s-a depus o sesizare de dispariție. Polițiștii sunt deja pe teren și fac căutări” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.