20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

O domnișoară din Dej i-a supărat pe polițiștii din Beclean

Acum patru zile, o domnișoară din Dej a fost la o plimbare prin Beclean. După ce a plecat, polițiștii s-au supărat. Au găsit-o și au adus-o înapoi, ținând-o aproape pentru o zi. S-ar părea că intenția e să o țină mai mult pe la Beclean.

În 14 aprilie, o familie din Beclean și-a găsit casa devastată.

Aceștia au sunat la poliție și au anunțat că o persoană necunoscută a intrat în imobilul lor. De acolo ar fi sustras bani și bunuri.

Cei de la departamentul Investigații Criminale s-au deplasat la locul indicat și au constatat că prejudiciul cauzat se ridică la 7.500 lei.

Cercetările nu au nu luat mult timp, la doar trei zile, găsinduse făptașul.

„La data de 17 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat o femeie, de 30 ani, din Dej, județul Cluj, bănuită de comiterea faptei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și va fi dusă în fața judecătorilor. Polițiștii cer arestareaa preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...