-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

O domnișoară din Dej i-a supărat pe polițiștii din Beclean

Acum patru zile, o domnișoară din Dej a fost la o plimbare prin Beclean. După ce a plecat, polițiștii s-au supărat. Au găsit-o și au adus-o înapoi, ținând-o aproape pentru o zi. S-ar părea că intenția e să o țină mai mult pe la Beclean.

În 14 aprilie, o familie din Beclean și-a găsit casa devastată.

Aceștia au sunat la poliție și au anunțat că o persoană necunoscută a intrat în imobilul lor. De acolo ar fi sustras bani și bunuri.

Cei de la departamentul Investigații Criminale s-au deplasat la locul indicat și au constatat că prejudiciul cauzat se ridică la 7.500 lei.

Cercetările nu au nu luat mult timp, la doar trei zile, găsinduse făptașul.

„La data de 17 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat o femeie, de 30 ani, din Dej, județul Cluj, bănuită de comiterea faptei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și va fi dusă în fața judecătorilor. Polițiștii cer arestareaa preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...