8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

O domnișoară din Dej i-a supărat pe polițiștii din Beclean

Acum patru zile, o domnișoară din Dej a fost la o plimbare prin Beclean. După ce a plecat, polițiștii s-au supărat. Au găsit-o și au adus-o înapoi, ținând-o aproape pentru o zi. S-ar părea că intenția e să o țină mai mult pe la Beclean.

În 14 aprilie, o familie din Beclean și-a găsit casa devastată.

Aceștia au sunat la poliție și au anunțat că o persoană necunoscută a intrat în imobilul lor. De acolo ar fi sustras bani și bunuri.

Cei de la departamentul Investigații Criminale s-au deplasat la locul indicat și au constatat că prejudiciul cauzat se ridică la 7.500 lei.

Cercetările nu au nu luat mult timp, la doar trei zile, găsinduse făptașul.

„La data de 17 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat o femeie, de 30 ani, din Dej, județul Cluj, bănuită de comiterea faptei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și va fi dusă în fața judecătorilor. Polițiștii cer arestareaa preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.