-4.3 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

VIDEO: O rază de bucurie în viaţa unor copii

„Am aprobat în Parlament un nou program care ar trebui să aducă o rază de bucurie în viaţa unor copii care merită mai multă grijă din partea societăţii…”, a anunțat ieri Ionuț Simionca, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

Este vorba de o masă caldă pe zi pentru copiii care învață în 50 de şcoli din România aflate în medii geografice izolate sau greu accesibile, dar și medii sociale defavorizate sau medii economice cu grad ridicat de sărăcie – a mai precizat deputatul bistrițean.

Vă rog să faceţi comparaţie: alocaţia unui copil din România este de 84 lei, în timp ce actuala putere discută de acordarea unei alocaţii pentru deţinuţi de 4-8 Euro/zi…!”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul a votat ieri, în Parlament, și pentru înfiinţarea de noi centre de colectare a laptelui în zona montană – solicitând, în acelaşi timp, extinderea programului şi în zona submontană, dar şi alocarea de fonduri pentru renovarea centrelor de colectare deja existente.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F2064559430225571%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: