4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

VIDEO: O rază de bucurie în viaţa unor copii

„Am aprobat în Parlament un nou program care ar trebui să aducă o rază de bucurie în viaţa unor copii care merită mai multă grijă din partea societăţii…”, a anunțat ieri Ionuț Simionca, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

Este vorba de o masă caldă pe zi pentru copiii care învață în 50 de şcoli din România aflate în medii geografice izolate sau greu accesibile, dar și medii sociale defavorizate sau medii economice cu grad ridicat de sărăcie – a mai precizat deputatul bistrițean.

Vă rog să faceţi comparaţie: alocaţia unui copil din România este de 84 lei, în timp ce actuala putere discută de acordarea unei alocaţii pentru deţinuţi de 4-8 Euro/zi…!”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul a votat ieri, în Parlament, și pentru înfiinţarea de noi centre de colectare a laptelui în zona montană – solicitând, în acelaşi timp, extinderea programului şi în zona submontană, dar şi alocarea de fonduri pentru renovarea centrelor de colectare deja existente.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F2064559430225571%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...