18.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

VIDEO: O rază de bucurie în viaţa unor copii

„Am aprobat în Parlament un nou program care ar trebui să aducă o rază de bucurie în viaţa unor copii care merită mai multă grijă din partea societăţii…”, a anunțat ieri Ionuț Simionca, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

Este vorba de o masă caldă pe zi pentru copiii care învață în 50 de şcoli din România aflate în medii geografice izolate sau greu accesibile, dar și medii sociale defavorizate sau medii economice cu grad ridicat de sărăcie – a mai precizat deputatul bistrițean.

Vă rog să faceţi comparaţie: alocaţia unui copil din România este de 84 lei, în timp ce actuala putere discută de acordarea unei alocaţii pentru deţinuţi de 4-8 Euro/zi…!”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul a votat ieri, în Parlament, și pentru înfiinţarea de noi centre de colectare a laptelui în zona montană – solicitând, în acelaşi timp, extinderea programului şi în zona submontană, dar şi alocarea de fonduri pentru renovarea centrelor de colectare deja existente.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F2064559430225571%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...