21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

VIDEO: O rază de bucurie în viaţa unor copii

„Am aprobat în Parlament un nou program care ar trebui să aducă o rază de bucurie în viaţa unor copii care merită mai multă grijă din partea societăţii…”, a anunțat ieri Ionuț Simionca, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud.

Este vorba de o masă caldă pe zi pentru copiii care învață în 50 de şcoli din România aflate în medii geografice izolate sau greu accesibile, dar și medii sociale defavorizate sau medii economice cu grad ridicat de sărăcie – a mai precizat deputatul bistrițean.

Vă rog să faceţi comparaţie: alocaţia unui copil din România este de 84 lei, în timp ce actuala putere discută de acordarea unei alocaţii pentru deţinuţi de 4-8 Euro/zi…!”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul a votat ieri, în Parlament, și pentru înfiinţarea de noi centre de colectare a laptelui în zona montană – solicitând, în acelaşi timp, extinderea programului şi în zona submontană, dar şi alocarea de fonduri pentru renovarea centrelor de colectare deja existente.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F2064559430225571%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.