2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa

Recent a avut loc Campionatul European de Taekwondo pentru copii. O elevă din Beclean a reușit să cucerească medalia de bronz. Ana Luiza Bindea face zilnic naveta la Bistrița pentru a se antrena.

Determinarea, ambiția și munca intensă au dat roade. Ana Luiza Bindea este elevă la Școala Gimnazială Grigore Silași din Beclean în clasa a V-a.

A început să practice Taekwondo de acum cinci ani de zile, însă de un an încoace, antrenamentele le face la Bistrița. Luiza face parte din grupa de performanță a Clubului Sportiv ILYO şi face zilnic naveta de la Beclean, pentru antrenamente.

Recent a participat la Campionatul European de Taekwondo pentru Copii, în Germania.

„Sportiva Bindea Ana Luiza obține medalia de bronz la Campionatul European de Copii, la categoria -32 kg, după două victorii strălucite. Astfel în primul meci o întâlnește pe reprezentanta Germaniei, Hannah Runjajic, pe care o învinge cu scorul de 17-6. În al doilea meci o învinge pe reprezentanta Muntenegrului, Arta Ismailaga, cu scorul de 23-3, iar în al treilea meci este învinsă de reprezentanta Greciei, Lamprini Anna Asimaki, cu scorul de 27-22”, scrie sportulbistrițean.ro

Conform aceleiași surse, Campionatul European a reunit peste 500 de sportivi afiliați la 150 de asociații și federații internaționale de Taekwondo WT. Concursul a fost destinat sportivilor cu vârsta între 6 și 11 ani.

La această prestigioasă competiție România a fost reprezentată de un lot de 7 sportivi, 2 dintre ei fiind legitimați la clubul sportiv lLYO, Bindea Ana Luiza și Țenghel Vlad Ioan. Cel de-al doilea sportiv al Clubului nu a reușit să urce însă pe podium.

FOTO – FB și Sportulbistritean

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.