-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Elevii Liceului Sanitar donează sânge pentru a salva vieți

Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic Sanitar, ajutați și susținuți de profesori,  organizează în aceste zile campania „Donând dăruim o șansă la viață”. Campania  a debutat astăzi și va continua și în zilele următoare.

În prima zi de campanie, zece elevi au mers la Centrul de Trasfuzii Sanguine Bistrița pentru a dona sânge. În zilele care urmează și alți viitori asistenți medicali care se pregătesc la aceeași școală vor merge să doneze sânge.

Elevii de la Sanitar au fost susținuți de profesorii Sabina Șot, Claudia Ladar, Maria Deac, Walter Kondor și Laura Vultur.

Între Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița și Liceul Teoretic Sanitar există de mulți ani o colaborare excelentă. Elevii și profesorii instituţiei fac periodic vizite la centru pentru a dona sânge.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: