-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

O fostă directoare de școală din Șieu a murit de spaimă! Un hoț care i-a furat bijuteriile și banii a speriat-o de moarte

Ieri dimineață, o fostă profesoară de 69 de ani a fost găsită moartă în propria casă din comuna Șieu. Aceasta a suferit un infarct și s-a stins fără să apuce să ceară ajutor. Din casa femeii au dispărut mai multe bijuterii și bani. Bănuiala principală este că femeia a fost surprinsă în casă de hoț, care ar fi speriat-o așa tare încât profesoara a făcut infarct.

O profesoară de Limba și Literatura Română de 69 de ani a fost speriată de moarte în propria casă. Aceasta a fost găsită ieri dimineață, căzută jos în mijlocul casei, de către doi vecini. Se pare că femeia a decedat joi, însă abia sâmbătă a fost găsit trupul său.

Rudele femeii au apelat la vecini pentru a verifica ce face fosta profesoară, întrucât nu mai reușeau să dea de ea de joi. Bărbatul a încercat să intre în locuință însă nu a reușit, ușile fiind închise, așa că s-a uitat în casă pe geam. Atunci a văzut-o pe femeie căzută în mijlocul casei, cu fața în jos.

Pe corpul femeii nu au fost descoperite semne de violență, cauza decesului fiind infarct. Fiica femeii a descoperit faptul că mama sa nu mai are bijuteriile de care nu se despărțea niciodată, mai multe inele, o brățară și cerceii, iar din locuință lipsește suma de 2.750 de lei. Este vorba despre economiile pe care le făcuse femeia pentru a-și repara dantura.

Surse neoficiale susțin că e posibil ca hoțul să o fi surprins pe femeie în casă, iar aceasta s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct și s-a stins înainte de a putea să ceară ajutor. De asemenea, se bănuiește că femeia i-ar fi indicat hoțului locul unde se aflau banii.

În casă, femeia mai avea o cutie plină cu bijuterii, însă aceasta a fost găsită neatinsă. Hoțul nu s-a mai atins de alte bunuri din casă. Se pare că acesta a fugit pe fereastră, pe unde și intrase.

„La data de 11 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Șieu o femeie de 69 de ani a fost găsită decedată în locuința sa. Din verificările efectuate la fața locului și ca urmare a examinării exterioare a cadavrului a rezultat faptul că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, cadavrul nu prezenta urme de violență. La aceeași dată, fiica femeii decedate a sesizat furtul din locuință a sumei de 2.750 de lei și a unor bijuterii. În continuare, polițiștii secției 1 Rurală Bistrița efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb.

Femeia a fost profesoară de Limba și Literatura Română decenii bune. În perioada 1990-1995, aceasta a și condus școala gimnazială din localitate. În 2011-2012, aceasta a ieșit la pensie, din cauza problemelor de sănătate.

Nu este exclus ca autorul jafului să fie unul dintre bărbații care o ajutaseră în ultima vreme în gospodărie.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.