14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

O hoață mică… cu gusturi bune! CE a furat de pe rafturi:

O minoră s-a plimbat printre rafturile unui supermarket. Ceea ce i-a plăcut de pe rafturi a pus în ghiozdan. Jandarmii au cadorisit-o pentru alegerile făcute… cu un dosar penal. CE a luat de pe rafturi:

Părinții unei fete au fost chemați ieri să asiste la întocmirea actelor de sesizare penală pentru furt.

Fata lor s-a plimbat printre rafturile unui supermarket și a văzut câteva lucruri care i-au plăcut.

Așa că a luat și a pus… în ghiozdan, o carte, căști, dulciuri, energizante și un mărțișor.

Doar că a trecut pe lângă casele de marcat, iar vânzătorii au solicitat intervenția jandarmilor.

Ghiozdanul a fost golit de produsele în valoare de aproape 600 de lei, iar pe numele minorei s-a deschis dosar penal la IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...