13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

O hoață mică… cu gusturi bune! CE a furat de pe rafturi:

O minoră s-a plimbat printre rafturile unui supermarket. Ceea ce i-a plăcut de pe rafturi a pus în ghiozdan. Jandarmii au cadorisit-o pentru alegerile făcute… cu un dosar penal. CE a luat de pe rafturi:

Părinții unei fete au fost chemați ieri să asiste la întocmirea actelor de sesizare penală pentru furt.

Fata lor s-a plimbat printre rafturile unui supermarket și a văzut câteva lucruri care i-au plăcut.

Așa că a luat și a pus… în ghiozdan, o carte, căști, dulciuri, energizante și un mărțișor.

Doar că a trecut pe lângă casele de marcat, iar vânzătorii au solicitat intervenția jandarmilor.

Ghiozdanul a fost golit de produsele în valoare de aproape 600 de lei, iar pe numele minorei s-a deschis dosar penal la IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.