20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

O palmă dată unor fete a dus la o încăierare! Cinci persoane reținute!

În Sărata, un bărbat a lovit două fete, cu palma. De aici, s-a ajuns la o încăierare între nouă bărbați. Cinci dintre aceștia au fost reținuți. AFLĂ detalii:

Cinci bărbați vor fi prezentați astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Firul evenimentelor a început sâmbătă, în fața unui local din Sărata. Un bărbat de 51 de ani, aflat în fața unui magazin, a lovit cu palma, două fete.

De aici, totul a degenerat într-o încăierare în care au fost implicați nouă bărbați.

Ulterior, pe fondul acestui conflict, în fața magazinului, a izbucnit un scandal între nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 51 de ani, toți din Sărata, care s-au agresat fizic reciproc. Aceștia au folosit diverse obiecte contondente, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

Ieri, cinci dintre cei nouă bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!