18.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

O profesoară din Bistrița a fost la un pas de a câștiga concursul lui Ianțu „Câștigă, România!”

O profesoară de geografie din Bistrița a fost aproape de a câștiga concursul lui Virgil Ianțu de pe TVR2, „Câștigă, România”. De victorie a despărțit-o doar o întrebare…

Crina Peter, profesoară de geografie la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița a fost aproape de a câștiga concursul televizat „Câștigă, România”, moderată de Virgil Ianțu. Profesoara nu este la prima participare, a mai fost la București în urmă cu trei ani, la aceeași emisiune. A ajuns până la finalul celei de-a doua probă.

Profesoara spune că și-a dorit mult să participe la emisiune din dorința de a se autodepăși și pentru a-și testa cunoștințele de cultură generală.

„Prezența mea la această emisiune se datorează dorinței mele de a mă autodepăși, de a-mi testa cunoștințele de cultură generală referitoare la România și de a învăța să îmi gestionez eficient emoțiile. Sunt o persoană adaptabilă, consecventă, empatică și căreia îi place să învețe din experiențele personale.

Îmi plac călătoriile, organizez excursii pentru colegii și elevii mei, iubesc activitățile de tip outdoor și întotdeauna răspund prezent la proiectele care includ promovarea valorilor naturale și antropice românești sau universale. Suntem o familie de geografi, soțul este de asemenea profesor, iar domnișoara noastră, care a împlinit luni, 29 nov, 14 ani, este elevă în clasa a VIII-a, fiind pasionată de vlogging.”, a spus prof. Crina Peter după participarea la emisiune.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...