-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare, cum ar fi cristalele lichide pentru păr. Chiar dacă au apărut pe piață destul de recent, acestea au devenit extrem de populare în rândul femeilor din întreaga lume.

Cristalele lichide contribuie  la regenerarea și întărirea părului, deoarece substanțele  active, saturează fibra capilară cu micronutrienți utili. De asemenea, previn apariția vârfurilor despicate, combat procesul de uscare excesivă și facilitează pieptănarea.

Acest produs este un lichid uleios,  care oferă o mulțime de proprietăți benefice. Mai mult decât atâta, formula sa activă, poate include un întreg complex  de uleiuri naturale, extracte de plante și alte ingrediente esențiale https://makeup.ro/brand/414373/. Cristalele mai conțin și o cantitate moderată de silicon, care învăluie fiecare fir de păr cu o peliculă protectoare.

Pentru cine sunt potrivite cristalele lichide?

Sunt ideale pentru părul creț, neascultător, problematic, uscat și lipsit de vitalitate, care are nevoie de o îngrijire suplimentară. Acestea asigură o protecție maximă împotriva influențelor nocive ale mediului extern, cum ar fi:  razele UV, temperaturile scăzute și dispozitive pentru styling.

După aplicare, părul capătă un aspect neted, moale și sănătos. Și, deși costul lor este puțin mai mare decât alte produse pentru păr, acestea sunt destul de economice – o sticluță este suficientă pentru cel puțin șase luni.

Cum le utilizăm?

Îngrijirea propriu-zisă presupune utilizarea produsului  pe părul ușor uscat, după șamponare. Aplicați câteva picături la capetele șuvițelor, apoi folosiți un pieptene pentru a distribui uniform compoziția. 

Acest remediu  multifuncțional este folosit în calitate de agent terapeutic și profilactic.

Avantajele cristalelor lichide rezidă în:

  • Refacerea structurii părului deteriorat. Produsul acoperă fiecare fir cu o peliculă protectoare.
  • Catifelarea și netezirea părului.
  • Prevenirea „capetelor despicate” .
  • Facilitarea procesului de  aranjare a șuvițelor.
  • Protejarea împotriva factorilor nocivi ai mediului externi, cum ar fi radiațiile UV dăunătoare și temperaturile scăzute. 
  • Oferă funcții suplimentare, concepute pentru orice tip de păr.

Componentele active ale cristalelor lichide sunt de obicei diverse uleiuri naturale și extracte de plante, bogate în vitamine și elemente utile, de exemplu, ulei de semințe de in sau ulei de argan, precum și aloe vera.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: