7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

O sămânță de floarea soarelui i-a fost fatală fetiței de 3 ani, din Ilva Mare

Astăzi a fost condusă pe ultimul drum fetița de 3 ani din Ilva Mare care s-a prăpădit în urmă cu doar trei zile. Potrivit necropsiei, cea mică a făcut stop cardio-respirator, după ce s-ar fi înecat cu o banală sămânță de floarea soarelui.

Nefericitul incident s-a petrecut acum trei zile, seara, chiar în casa familiei copilei. Aceasta se juca împreună cu frățiorii săi, când, brusc a căzut ca secerată. Asistenta din localitate a găsit-o inconștientă și a sunat la 112, dându-și seama că starea sa este gravă.

Nici medicii de pe ambulanță și SMURD nu au mai avut cum să o ajute pe cea mică, aceasta decedând. Culmea, la câteva ore distanță, mama fetiței, însărcinată în 9 luni a adus pe lume, în ambulanță, o altă fetiță, perfect sănătoasă. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Potrivit primarului Alexandru Anca, necropsia a scos în evidență faptul că fetița a decedat în urma unui stop cardio-respirator, provocat de înecarea cu o sămânță de floarea soarelui. De altfel, aceasta era și bănuiala familiei…

Micuța a fost condusă pe ultimul drum astăzi. Din păcate mama nu i-a putut fi alături, fiind încă în spital cu surioasa sa, care s-a născut câteva ore mai târziu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...