20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

O surpriză pentru suporterii sportului rege – mâine, pe terasa de vară de la Casa Ema!

Poate ți pare că nu mai este fotbal după Campionatul Mondial, dar… începe Liga 1, adică încă un motiv pentru pasionații de fotbal să ia cu asalt Terasa de vară de la Casa Ema! Sâmbătă aici îi așteaptă o surpriză savuroasă și autentică!

Adevărații suporteri de fotbal trebuie să știe: sâmbătă, 21 iulie, începând cu ora 20:00, pe terasa de vară de la Casa Ema se întâmplă o degustare de bere artizanală!

Bere a la Cluj vor fi prezenți aici cu câteva sortimente produse în cocheta fabrică din Cluj: „Facem sâmbătă o degustare adevărată de bere artizanală și apoi facem comparații între FCSB și liga a 7-a engleză. Pe terasa de vară de la Casa EMA! Bere a la Cluj ne ajută să descoperim niște gusturi foaaarte interesante de bere nefiltrată și produsă cu grijă și pasiune. Deja ai intrat în contact cu Gaura Neagră sau Pitica Roșie, deci e momentul bun să le disecăm pe îndelete…”, anunță organizatorii de la Casa Ema.

Este momentul perfect pentru așa ceva, mai ales că în acest weekend începe și campionatul românesc de fotbal, iar pe terasa de vară va fi proiectat, de la ora 21:00, meciul Astra-FCSB!

Intrarea la eveniment este de 30 de lei de persoană.

ATENȚIE, locurile sunt limitate, doar 40 mai sunt la dispoziție în aceste momente, așa că n-ar strica să faceți o rezervare, ca să fiți sigur că vă petreceți seara de sâmbătă în compania unor prieteni, sorbind o bere rece, povestind despre fotbal…

Rezervările se fac la 0773-330.968 sau prin mesaj pe pagina de Facebook Casa EMA!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...