2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: A adormit la volan și s-a izbit frontal de o autoutilitară

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, între Feldru și Ilva Mică. Un autoturism a intrat pe contrasens, izbindu-se de o autoutilitară. Șoferul mașinii ar fi adormit la volan.

Între Feldru și Ilva Mică, 5 persoane și-au început dimineața trecând prin clipe de groază.

Un autoturism care mergea spre Ilva Mică, a intrat pe contrasens, izbindu-se puternic de o autoutilitară. Apoi, a ajuns în afara părții carosabile.

În mașină se aflau trei persoane, iar în autoutilitară, două.

Cei implicați în accident susțin că șoferul autoturismului ar fi ațipit la volan. Apoi ar fi vrut să se redreseze, a frânat, dar nu a mai putut evita impactul.

Echipajele medicale, ale pompierilor și poliției se îndreaptă spre locul accidentului.

Conform primelor informații, două persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Între localitățile Feldru și Ilva Mică, un conducător auto de 50 de ani din Sîngeorz – Băi, pe fondul oboselii și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, a intrat pe contrasens, colizionând cu un microbuz condus de un bărbat de 60 de ani tot din Sîngeorz – Băi”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

Conform reprezentanților ISU BN, în urma accidentului, două victime au fost evaluate la fața locului și li s-au oferit îngrijiri, însă au refuzat transportul la spital.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Gina Bontaș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.