3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO – OAMENI din BN: Alina Buhai, de la „blonda supremă”, la protecția sărmanilor și a animalelor

Alina Buhai a devenit celebră după ce a apărut în tabloide și a participat la mai multe ediții ale emisiunii lui Dan Negru de pe Antena 1 – „Te pui cu blondele”. A renunțat la lumina reflectoarelor, s-a căsătorit, iar acum coordonează Asociația Salvatorii sufletului nimănui, care se ocupă de protecția animalelor.

Alina Buhai a recunoscut că a fost și ea „una dintre pipițele care se perindau pe la televiziuni”, subliniind că fiecare etapă în viața cuiva are un sens.

Alina Buhai a povestit și despre viața sa la București, dar și despre Dan Negru pe care l-a avut ca profesor. „Niciodată nu mi-a plăcut Bucureștiul. Când am revenit acasă am plâns de fericire. Am locuit în Buccurești, dar n-am avut nervii necesari pentru show-bizz-ul din București. Știm ce se vinde pe televizor ca să ajungi vedetă. Am încercat, dar nu mi-a plăcut.

Știam că pot. Cu dezinvoltura mea puteam și în ziua de azi să mă perind pe la emisiunile de can-can. Dar nu m-am identificat cu toate astea. Nu mi-au plăcut aglomerația, oamenii răi de-acolo – nu vedeai un zâmbet… Bistrițenii sunt altfel, mai calzi în primul rând”, a povestit Alina Buhai.

Alina Buhai a povestit despre filmările la emisiunile cu Dan Negru, unde i-a întâlnit pe Florin Piersic sau Vadim Tudor. Tot pe platoul de filmare i-a întâlnit pe Cătălin Botezatu, pe Cristian Țopescu, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci sau Gheorghe Dinică.

Ulterior, Alina Buhai s-a retras din viața publică, refuzând majoritatea ofertelor sosite din partea trustului de presă.

După emisiunea Chefi la cuțite, am refuzat toate ofertele lor. M-am simțit puțin trădată de trustul de presă. Pentru că ei au difuzat doar partea nașpa din ce am spus eu. Și le-au scos din context… Au făcut să pară totul real. După aceea m-au sunat cei de la Acces Direct, Capatos și Antena Stars, să dau un drept la replică. Voiau să vină la mine acasă să filmeze cum sunt eu în realitate și cum știu să gătesc. Dar am refuzat. Pentru că oamenii oricum nu știu să despartă omul de la televizor, de omul care ești în realitate… Prietenii mei apropiați mă cunoșteau”, a mai povestit Alina Buhai.

Cu sinceritate, Alina Buhai a vorbit și despre momentele în care a suferit de foame, în copilărie. Dar și despre recentul botez prin care a trecut, îmbrățișând credința penticostală. „I-am spus și pastorului înainte: eu sunt așa. Nu o să fiu niciodată așa cum îmi impune un cult, o religie, un pastor sau o biserică. Eu o să fiu așa cum simt. Am făcut pasul acesta nu pentru că mi s-a impus. Nici soțul meu, Fane, din familie de penticostali, nu este încă botezat. Nu mi-au impus ei. Eu am simțit, am făcut-o cu sufletul deschis. Dar le-am spus că nu pot să mă schimb radical”, a mărturisit Alina Buhai.

De la fuga de responsabilități, la dragostea de animale…

Tot timpul am fost omul care a fugit de responsabilități. Nu m-am văzut îngrijind un animăluț. O prietenă mi-a dat cățelușa Bella s-o vând, și numai n-am reușit. După o lună mă atașasem atât de tare de ea, încât am vrut-o eu. Fane mi-a cumpărat-o, iar de atunci suntem de nedespărțit”, a povestit Alina Buhai.

Apoi a urmat o pisică – Kitty, foarte frumoasă, pe care a călcat-o o mașină. De supărare, a și vândut casa, iar de atunci a început să salveze pisici și câini.

Cel puțin 100 de pisici au fost adoptate de comunitatea pe care o coordonează Alina Buhai. Se ocupă și de câinii abandonați, dar și de oamenii sărmani din Bistrița-Năsăud.

Avem în grijă vreo 35 de familii din județ, pe care le ajutăm frecvent cu îmbrăcăminte, hrană, alimente. Am renovat două căsuțe, am ajutat 1000 de copii să primească de Crăciuni și de 1 iunie cadouri. De 8 martie, mergem la mămicile celor 35 de familii, la azilele de bătrâni, la văduve și bătrânele singure…

Alte detalii despre activitățile umanitare ale Alinei Buhai puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

OAMENI din Bistrița-Năsăud – un proiect Bistrițeanul.ro susținut de compania Frasinul

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. daca……..„Avem în grijă vreo 35 de familii din județ, pe care le ajutăm frecvent cu îmbrăcăminte, hrană, alimente. Am renovat două căsuțe, am ajutat 1000 de copii să primească de Crăciuni și de 1 iunie cadouri. De 8 martie, mergem la mămicile celor 35 de familii, la azilele de bătrâni, la văduve și bătrânele singure…” e adevarat ce spune … atunci JOS PALARIA!

  2. Felicitari doamna.
    Ca sa faci bine pentru semenul tau .nu trebuie sa apartii unui cult .e nevoie de credinta si de dragoste.
    Si pt cei ca dv.Imparatia Cerului incepe de aici..de pe pamant!
    Numai bine va doresc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...