24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

OFERTĂ specială pentru bobocii din Bistrița, la Casa Ema!

Se vorbește prin târg că toamna asta aduce oferte speciale la lecțiile de înot, iar cei mai avantajați, în toată această afacere, sunt bobocii! Abonamente speciale sunt disponibile chiar de astăzi, până în 8 octombrie la ora 23:00! Se pot achiziționa la recepția Casei EMA sau online:

 

Boboci din toate colțurile lumii și de toate vârstele sunt așteptați la Școala de Înot Casa EMA cu abonamente la lecțiile de înot la prețul de 179 de lei, 10 ședințe valabile 60 de zile, cu profesori unul și unul…!

Anca, Olimpia, Alex, Florin, Cristi, Alin și Sorin sunt pregătiți și gata de distracție, dar și de antrenamente! Își așteaptă boboceii mici de luni până vineri, între orele 16-19. Boboceii mari sunt și ei bineveniți, de luni pînă joi de la ora 20:00. Mai ai nevoie doar de un costum de baie, o cască, ochelari, prosop, șlapi… și curaj!

Abonamentele sunt disponibile din 1 octombrie ora 08:00 până în 8 octombrie ora 23:00, și le puteți achiziționa la recepția Casei EMA sau online accesând AICI!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...