13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

OFERTĂ specială pentru bobocii din Bistrița, la Casa Ema!

Se vorbește prin târg că toamna asta aduce oferte speciale la lecțiile de înot, iar cei mai avantajați, în toată această afacere, sunt bobocii! Abonamente speciale sunt disponibile chiar de astăzi, până în 8 octombrie la ora 23:00! Se pot achiziționa la recepția Casei EMA sau online:

 

Boboci din toate colțurile lumii și de toate vârstele sunt așteptați la Școala de Înot Casa EMA cu abonamente la lecțiile de înot la prețul de 179 de lei, 10 ședințe valabile 60 de zile, cu profesori unul și unul…!

Anca, Olimpia, Alex, Florin, Cristi, Alin și Sorin sunt pregătiți și gata de distracție, dar și de antrenamente! Își așteaptă boboceii mici de luni până vineri, între orele 16-19. Boboceii mari sunt și ei bineveniți, de luni pînă joi de la ora 20:00. Mai ai nevoie doar de un costum de baie, o cască, ochelari, prosop, șlapi… și curaj!

Abonamentele sunt disponibile din 1 octombrie ora 08:00 până în 8 octombrie ora 23:00, și le puteți achiziționa la recepția Casei EMA sau online accesând AICI!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...