1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ogâgău nu scapă de probleme! Curtea de Apel Cluj menține decizia ANI de conflict de interese

Curtea de Apel Cluj a menținut decizia Agenției Naționale de Integritate, care l-a declarat pe primarului orașului stațiune în conflict de interese. Acesta a închiriat o suprafață de teren tatălui său fără o hotărâre de consiliu local. Închirierea terenului i-a adus primarului și un dosar pe penal, în care însă a fost achitat.

În vara acestui an, Agenția Națională de Integritate îl găsea în conflict de interese pe primarul orașului-stațiune Traian Ogâgău.Totul ar fi pornit de la un teren pe care primarul l-a închiriat tatălui său, fără o hotărâre a Consiliului Local.

„În perioada exercitării funcției de primar, a încheiat în data de 28 martie 2018 un act juridic privind închirierea unei suprafețe de teren aflate în domeniul privat al orașului Sângeorz-Băi, încheiat între Primărie și tatăl persoanei evaluate, fără să existe o hotărâre a Consiliului Local privind aprobarea încheierii acestui contract”, arăta la acea dată, ANI, într-un comunicat de presă.

Aceiași închierere a terenului i-a adus lui Traian Ogâgău și un dosar penal, fiind trimis în judecată pentru foosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. Acesta a fost însă absolvit de vină de Curtea de Apel Cluj.

Tot Curtea de Apel Cluj i-a respins zilele trecute contestația formulată împotrivta raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate. Decizia poate fi atacată.

Mai puteți citi:

Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în conflict de interese

DEFINITIV. Ogâgău are undă verde pentru a candida la Primăria Sîngeorz Băi. CE au decis magistrații clujeni:

Judecătoria Năsăud: Un an închisoare cu suspendare pentru Traian Ogăgâu

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.