22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Ogâgău nu scapă de probleme! Curtea de Apel Cluj menține decizia ANI de conflict de interese

Curtea de Apel Cluj a menținut decizia Agenției Naționale de Integritate, care l-a declarat pe primarului orașului stațiune în conflict de interese. Acesta a închiriat o suprafață de teren tatălui său fără o hotărâre de consiliu local. Închirierea terenului i-a adus primarului și un dosar pe penal, în care însă a fost achitat.

În vara acestui an, Agenția Națională de Integritate îl găsea în conflict de interese pe primarul orașului-stațiune Traian Ogâgău.Totul ar fi pornit de la un teren pe care primarul l-a închiriat tatălui său, fără o hotărâre a Consiliului Local.

„În perioada exercitării funcției de primar, a încheiat în data de 28 martie 2018 un act juridic privind închirierea unei suprafețe de teren aflate în domeniul privat al orașului Sângeorz-Băi, încheiat între Primărie și tatăl persoanei evaluate, fără să existe o hotărâre a Consiliului Local privind aprobarea încheierii acestui contract”, arăta la acea dată, ANI, într-un comunicat de presă.

Aceiași închierere a terenului i-a adus lui Traian Ogâgău și un dosar penal, fiind trimis în judecată pentru foosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. Acesta a fost însă absolvit de vină de Curtea de Apel Cluj.

Tot Curtea de Apel Cluj i-a respins zilele trecute contestația formulată împotrivta raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate. Decizia poate fi atacată.

Mai puteți citi:

Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în conflict de interese

DEFINITIV. Ogâgău are undă verde pentru a candida la Primăria Sîngeorz Băi. CE au decis magistrații clujeni:

Judecătoria Năsăud: Un an închisoare cu suspendare pentru Traian Ogăgâu

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...