20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

OMENIE: O șoferiță caută un pieton, după un incident în trafic: ”Sunt dispusă să plătesc!”

O postare neobișnuită a apărut ieri în online. O șoferiță bistrițeancă e în căutarea unui pieton, după un incident în trafic. ”Sunt dispusă să plătesc!” a transmis aceasta.

O ploaie torențială s-a abătut asupra orașului, ieri. Numeroase zone au fost pline de apă, mult după ce ploaia s-a oprit.

În zona Electro, o mașină a stropit unul dintre pietonii aflați la trecerea de pietoni. Șoferița a postat in online un mesaj, în încercarea de a găsi persoana și a-și îndrepta greșeala.

”Bună ziua! Aș dori să îmi cer iertare persoanei pe care am stropit-o azi în jurul orei 17.30 (ea stand la semafor lângă liceul electro, iar eu trecând pe prima bandă am luat din plin ceva groapă sau canal plin de apă). Dacă ești pe grup iti transmit că sunt dispusă sa plătesc curățarea hainelor și încă o data îmi cer scuze” a scris Oana N. online.

Sute de persoane au apreciat postarea și gestul șoferiței:

Prima dată când văd pe cineva că își cere scuze pt un gest de acest gen. Am fost și eu stropită o dată și știu cum este. Felicitări”

”IOI! Mai rar așa ceva. Nu știu câți dintre noi avem bunul simț să recunoaștem o astfel de faptă. Felicitări!

Bravo ,caracter de nota 10,ar trebui sa luam exemplu mulți dintre noi!

 

@sursa foto ilustrativă- tractez-auto.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...