20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Onomastică cu peste 50 de persoane, spartă de polițiști

O onomastică organizată la un local din Unirea a fost întreruptă de polițiști ieri. La aceasta participau peste 50 de persoane. A fost amendat administratorul localului, iar participanții au primit avertismente.

Și în acest weekend, polițiștii au luat la rând localurile din județ pentru a vedea dacă se respectă restricțiile stării de alertă, care interzice organizarea de evenimente de orice fel.

Au fost verificate 84 de localuri și au fost legitimate peste 1.500 de persoane. Au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.000 de lei.

Aseară, polițitșii au dat peste o petrecere cu 52 de persoane, într-un local din localitatea componentă Unirea. Evenimentul a fost întrerupt de polițiști.

„Astfel, forțele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Unirea, unde s-a constatat că se desfășura un eveniment privat, în spațiu închis, contrar prevederilor legale.  Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat un număr de 54 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Se pare că administratorul societății comerciale a încasat două amenzi în valoare de 6.000 de lei, iar ceilalți participanți au primit doar avertismente.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...