-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Onomastică cu peste 50 de persoane, spartă de polițiști

O onomastică organizată la un local din Unirea a fost întreruptă de polițiști ieri. La aceasta participau peste 50 de persoane. A fost amendat administratorul localului, iar participanții au primit avertismente.

Și în acest weekend, polițiștii au luat la rând localurile din județ pentru a vedea dacă se respectă restricțiile stării de alertă, care interzice organizarea de evenimente de orice fel.

Au fost verificate 84 de localuri și au fost legitimate peste 1.500 de persoane. Au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.000 de lei.

Aseară, polițitșii au dat peste o petrecere cu 52 de persoane, într-un local din localitatea componentă Unirea. Evenimentul a fost întrerupt de polițiști.

„Astfel, forțele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Unirea, unde s-a constatat că se desfășura un eveniment privat, în spațiu închis, contrar prevederilor legale.  Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat un număr de 54 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Se pare că administratorul societății comerciale a încasat două amenzi în valoare de 6.000 de lei, iar ceilalți participanți au primit doar avertismente.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...